Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » De most viccen kívül, tényleg...

De most viccen kívül, tényleg léteznek olyan homo sapiens sapiens egyedek, akik hisznek az anunnakikban, meg azt hiszik, hogy a piramisokat földönkívüliek építették, meg ilyenek?

Figyelt kérdés
Ugye csak trollkodás az egész, az nem lehet, hogy valaki ilyen épületes baromságokat elhisz. Ugye nem?
2013. máj. 26. 10:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/79 anonim ***** válasza:

51%-os

Emlékeztetnélek hogy nem válaszoltál még a 24-es kommentemre.

2013. máj. 26. 15:25
 42/79 A kérdező kommentje:

Kedves GeorgeAdamski, én nem vitattam, hogy vannak nyitott kérdések a piramisok építésével kapcsolatban, egyébként nekem Kákosy László és Jan Asmann könyvei vannak meg Egyiptomról, amik nagyon korrektek szerintem.

Csak annyit állítok, hogy a földönkívüli elmélet egy agyrém.

2013. máj. 26. 15:28
 43/79 anonim ***** válasza:
9%

Az egyetlen racionális érvelés az Adamskitől származik, olvasd el, gondolt át.

Én nem fogok ilyen részletekbe menően írkálni neked, mint ő tette. Megmondtam, hogy a lőtéri kutyát sem érdekli, hogy te mit hiszel, vágod? Senkit. Abszolut nem mozgat meg, hogy hülye maradsz, vagy nem! Gondolom soha életedben nem kutattál a témában, csak nyomod a random fszságaid, mint itt sokan mások is, vagy alapvetően te meg 2 kis osztálytársad azok, akik szeretnek itt trollkodni, de amúgy nem is érdekel.

Őszintén szólva megérdemelsz minden becsmérlő jelzőt, mert szánalmas módon lenézően írtad már ki a kérdést is, miközben az egyetlen agyas te, meg a kis haverjaid.

Na csá

2013. máj. 26. 15:29
 44/79 A kérdező kommentje:
#41 öreg hiba volt 51%-ostól racionális kérdésekre válaszokat kérni, most örökre elüldözted :D
2013. máj. 26. 15:34
 45/79 anonim ***** válasza:
6%

És egyébként, hogy rendbe tegyem a dolgokat...

Sosem állítottam, hogy földön kívüliek voltak, te ugrottál a témára egyből.

Másrészt, bromságokat írkáltál, becsmérelve a gránitot, miközben a legkirályabb anyag ami a természetben jelen van, és építeni lehet belőle. Szidalmaztad a formáját is, miközben láthatóan ÉRTELMESEBB, mint te magad. Ezen felül történelem könyves fszságokkal jössz, szóval nem marad más megállapítás, csak hogy pofára estél, és már a véleményed is változtatgatod itt, miután szorult a hurok a fejed körül.

"sosem állítottam, hogy nincsenek nyitott kérdések"

Nem a rákot nem, tényszerüen kijelentettél itt, a pcsának változtatgatod a véleményed? Szánalmas vagy

2013. máj. 26. 15:34
 46/79 anonim ***** válasza:
0%
Mit válaszoljak fogyatékos kérdésekre? "hol voltál töri óran" fú nagyon beoltott, kajakra. Menjetek már innen komolyan
2013. máj. 26. 15:36
 47/79 A kérdező kommentje:
Bakker te teljesen kész vagy 51%-os. Nyitott kérdések vannak, de azokon a a földönkívüliek nem férnek be. Nincsenek érveid csak minket oltasz, ennyit tudsz, valljuk be.
2013. máj. 26. 15:38
 48/79 anonim ***** válasza:
0%

No mitől ne férnének bele? Mitől 100%? Nem tartom valószinünek, de hogy nem ők építették emberekkel, az azért nem lehetetlen. Ez az ismeréve az értelmes embernek tudod, nem zár ki semmit, amire van akár 0.001%-is. Hiszen mint láthatjuk, a véletlenek igen gyakran elő tudnak fordulni, nem? Ha nem vetted volna észre, sosem írtam azt, hogy a földönkívüliek építették volna, csak és kizárólag azt hangoztattam, hogy a hivatalos story bullhit, de te ezt nem voltál képes elfogadni.

Látod milyen buta is vagy? Fontosabb volt neked az, hogy vitatkozz velem, minthogy észrevedd miről is beszélek. ;>

2013. máj. 26. 15:45
 49/79 anonim ***** válasza:
0%
szal az a nem lehetetlen, hogy emberekkel megépítettették.
2013. máj. 26. 15:48
 50/79 A kérdező kommentje:

Szerintem inkább olvasd vissza magad.

Nagyon örülök, hogy annak ellenére, hogy nem hiszed, hogy földönkívüliek építették a piramisokat, az erre vonatkozó kérdésnél ugrálsz már órák óta. Mi lenne, ha hinnél benne?

És te miért zárod ki, hogy koboldok építették a piramisokat, miért vagy ilyen gyöpös földönkívüli párti?

2013. máj. 26. 15:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!