Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » De most viccen kívül, tényleg...

De most viccen kívül, tényleg léteznek olyan homo sapiens sapiens egyedek, akik hisznek az anunnakikban, meg azt hiszik, hogy a piramisokat földönkívüliek építették, meg ilyenek?

Figyelt kérdés
Ugye csak trollkodás az egész, az nem lehet, hogy valaki ilyen épületes baromságokat elhisz. Ugye nem?
2013. máj. 26. 10:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/79 anonim ***** válasza:

42-es kérdező.

Ezeket csak azért írtam le, hogy nem csodálkozom, hogy egyesek már másban hisznek, mint a hivatalos verziókban.

Szóval sok hivatalos verziót nem is lenne szabad elhinni,inkább utána kellene járni egyénileg hogy blődség-e avagy sem.

Szóval elmondható, hogy amit töri órán megtanulsz részint blődség és hazugság. Mert ha végig nézed a válaszomban lévő kivesézéseket akkor rádöbbensz, hogy nem tényeket tanulsz meg. De nevezhetjük ténynek is, ami ezer sebből vérzik. Mert nem valós adatokat tanulsz meg az építőkről,az építési körülményekről, az évszámokról stb. és ez elég nagy hiba azoktól akik a tankönyveket publikálják.

Én úgy érzem, hogy ezekkel az ásatási és titkolózási problémákkal azért küszködnek a hivatalos egyiptomi történészek, mert ha esetleg kiderülne, hogy nem nekik van igazuk, akkor kb. eláshatják magukat. Nem olyanra gondolok hogy idegent találnak a Szfinx alatt, hanem hogy esetleg akiket eddig nevetségessé tettek, mert atlantiszi vagy más elméletekkel álltak elő, azoknak lesz igazuk és ez egy végső seb lenne a "hivatalosok" ellen.

Múltkor levettem egy egyiptomi könyvet a bolt polcáról elolvasva az előszót, amit Zahi Hawass írt ( aki nem tudná ő egyiptomi régész, egyiptológus és az egyiptomi kulturális miniszter helyettese) és kb. ez volt olvasható benne: " Atlantisz soha nem létezett, ez csacskaság, soha nem lesz erre bizonyíték egyiptomi területen sem".

Igazán nagyképűség és csőlátás ilyet kijelenteni. Annak idején az építész Robert Bauval leírta, hogy a három nagy piramis az Orion leképezése. Ezt az elméletet letámadta annak idején Hawass, de mára már tökéletesen és egyértelműen kiderült, hogy Bauvalnak volt igaza, holott ő sem hivatalosan egyiptológus, csak ez a hobbija.

2013. máj. 26. 15:56
 52/79 anonim ***** válasza:
0%

Neked kellene, azt ÍRTAM HOGY HA TE SZERINTED A HIVATALOS STORY NYERŐBB, MINT A FÖLDÖNKÍVÜLIEK akkor blfasz vagy.

Nem tévedtem ebben, kajakra az vagy. "épületes" barom.

Na mind1, nem vagy képes az érdemi vitára, saját szavaid hazudtolod meg, és állítól baromságokat, miközben a tény 2kattintásra volt.

2013. máj. 26. 15:57
 53/79 A kérdező kommentje:
Kösz az érveket ismét 51%-os. XD Szerintem hagyjuk ezt a társalgást, mert komolyan megárt az idegrendszerednek.
2013. máj. 26. 16:06
 54/79 A kérdező kommentje:

Kedves GeorgeAdamski, szerintem azért jó kiindulópont a hivatalos történetírás, de persze mindig ki kell egészíteni alternatív véleményekkel, de ezek az alternatív vélemények legyenek tudományosan megalapozottak, és történészektől, régészektől származzanak, és ne eldugott blogok zugfirkászai, meg youtube-huszárok készítsék.

Mert én úgy látom sokan ilyenekből tájékozódnak, ami kicsit merész.

2013. máj. 26. 16:10
 55/79 anonim ***** válasza:
100%
Ez az 51%-os troll már vagy 20-szor elköszönt, ennek ellenére még mindig itt rontja a levegőt. Na akkor ki is a fogyatékos? ;D
2013. máj. 26. 22:31
 56/79 anonim ***** válasza:

Fú, de undorító amit folyt...

51% egy brutális bunkó, kérdező szimplán szellemileg korlátozott, meg ez a rengeteg semmit mondó komment, szörnyü...

Adamski legalább értelmesen bír írni:D

Amúgy a kérdés elég korlátolt. Bizonyságot szerezhet mindenki arról, hogy az egyiptomiak és társaik milyen mély ismeretekkel rendelkeztek a tudományok területén, nem is értem, hogy ha elfogadjuk azt, hogy a maják képesek voltak kiszámolni több tízezer éves ciklusokat, és olybá tünik, hogy még maguk az egyiptomiak is (kétlem, hogy ők építették volna amúgy), sumérok is, akkor miért nem adunk hitelt a maradék ismeretnek is?

Tehát ha te elfogadod (és ez tény, szóval muszáj vagy), hogy a maják jobban értettek a tudományokhoz, mint a 100évvel ezelőtti ember, akkor miért is feltételezitek róluk azt, hogy elmebeteg voltak? Egyszerüen felfoghatatlan számomra, hogy miféle logikából következik az, hogy a kínaiktól kezdve a sumérokon át egészen a majákig a földön MINDENHOL, MINDEN IDŐBŐL, MINDEN CIVILIZÁCIÓ alapja egy történet, hogy vkik jöttek az égből. Mond el, mi az, ami azt mondatja veled, hogy mindegyikőjük ugyan azt a mesét találta ki? És miért elképzelhetetlen, hogy földön kívüliek ide jöttek?

Ez már a józan ész megtagadása...

2013. máj. 27. 14:25
 57/79 A kérdező kommentje:

Stilness, ne röhögtess komolyan mondom.

Először is, a "szellemileg korlátozott", helyett a szellemileg korlátolt a helyes kifejezés, de ugye nehéz ez a magyar nyelv, semmi baj.

Ez sokkal komolyabb műveltségbeli hiányosságokra utal:

"Tehát ha te elfogadod (és ez tény, szóval muszáj vagy), hogy a maják jobban értettek a tudományokhoz, mint a 100évvel ezelőtti ember"

Mi van, apa? 100 évvel ezelőtt az ember ismerte az elektromosságot, vasúti sínek hálózták be Európát, feltalálták már a belső égésű motort, már túl voltunk a Lumiere fivérek által bemutatott első nyilvános mozgóképvetítésen, mi a jó büdös francról beszélsz?

A maják valóban viszonylag fejlett csillagászati és matematikai ismeretekkel rendelkeztek a saját korukhoz viszonyítva. De annyira fejlettek voltak amúgy, hogy nem használtak kerekes szállítójárműveket. Úgylátszik a földönkívüliek ki akartak b*szni velük ezért elfelejtették megtanítani nekik a kerék használatát, bezzeg a közel-keletieknek megmutatták, ugye. Hagyjuk a baromságaidat szerintem.

A mítoszokra térve pedig, a világ mítoszai igen különböznek egymástól, ezt csak azért nem tudod, mert egyet sem olvastál még életedben. Istenek, szellemi lények, szörnyek valóban szerepelnek mindegyikban, de ezek nem hasonlítanak egymásra (néhány véletlenszerű esetet kivéve, ami törvényszerű több ezer mitológiai lény esetén), úgy látszik a földönkívüliek állandóan mindenkinek más alakban jelennek. A másik érdekesség, hogy például a mítoszok szereplői mind az ember által ismert világ dolgaira hasonlítanak, állatokra, növényekre, égitestekre, fura, hogy a földönkívülieknek, hol sakálfejük van, hol meg majom alakjuk, hol szakállas öreg fószerek. De erre biztos az a magyarázat, hogy több ezer földönkívüli fajjal van dolgunk a Földön, csoda, hogy elfértek itt nálunk.

Amúgy ha a különböző vallási mítoszok erdete érdekel olvass nyugodtan vallástörténeti könyveket, ahol szépen kivesézik a hasonlóságokat, különbségeket és ezek okát.

2013. máj. 27. 17:27
 58/79 anonim ***** válasza:
2013. máj. 27. 19:36
 59/79 anonim ***** válasza:
89%
Szoval en is kerdeztem mar hasonlot, de nem gyoztek meg. Sok sikert, kerdezo, kitartast a valaszra varakozashoz!
2013. máj. 27. 19:38
 60/79 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok melyikőtök lesz okosabb és hagyja abba ezt a már értelmetlen vitát :-)
2013. máj. 27. 20:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!