Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » De most viccen kívül, tényleg...

De most viccen kívül, tényleg léteznek olyan homo sapiens sapiens egyedek, akik hisznek az anunnakikban, meg azt hiszik, hogy a piramisokat földönkívüliek építették, meg ilyenek?

Figyelt kérdés
Ugye csak trollkodás az egész, az nem lehet, hogy valaki ilyen épületes baromságokat elhisz. Ugye nem?
2013. máj. 26. 10:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/79 anonim ***** válasza:
91%

utolsó vagyok

nem kérdezőt akartam írni, oda ahol az van , hanem fanatikus ufo hívőket!

2013. máj. 26. 12:17
 12/79 anonim ***** válasza:
Igazad van kérdező!Miért nem látunk soha se egyetlen dodekaéder vagy ikozaéder alakú ókori cuccot sem?
2013. máj. 26. 12:18
 13/79 anonim ***** válasza:
22%

Tudod, ha bárki megtudná magyarázni, hogyan voltak képesek az akkori emberek ekkora brutális tömegeket megmozgatni, felemelni, milyen LOGIKUS nem lenéző válasz létezik arra, hogy ők olyan dolgokat írtak le, amiket, és megválaszolnának olyan kérdéseket, mint HOL VANNAK A PIRAMISOKBÓL A FÁREÓK HULLÁI, akkor senki sem kételkedne.

De ezekre senki sem tud válaszokat adni. És ameddig ez így van, és nem tudod érdemben megcáfolni azt, hogy akár földönkívüliek segítettek ebben, addig te vagy az épületes barom.

Mert sajnos, bár a te földhöz ragadt elméddel nem vagy képes ezt belátni, de annak az esélye, hogy több száz tonnákat emberek mozdítsanak meg mindenféle technológia nélkül körülbelül a százada annak, minthogy itt tartották a földönkíüliek a galaxis football döntőjét.

Ha pedig technológiával tették ezt, akkor honnét volt?

Vágod, hogy annak az esélye, hogy úgy voltak a dolgok, mint a te történelem könyvedben töredéke annak, hogy nem?

2013. máj. 26. 12:18
 14/79 A kérdező kommentje:

#13-as valamit félreértesz, de nagyon. Nem nekem kell bebizonyítanom, hogy emberek építették a piramisokat, hanem neked, hogy földönkívüliek. Ha te azt állítod, hogy egy piros pöttyös boxeralsó kering a Proxima Centauri csillag körül, akkor az nem érv, hogy úgyse tudja senki bebizonyítani, hogy nem, ezért tehát igaz. Ha valami ennyire valószínűtlen dolgot állítasz neked kell bebizonyítanod az igazságát, nem nekem azt, hogy nem igaz.

Mert ez így csak olyan, mint a vallás, ha valamilyen jelenséget nem tudtak régen megmagyarázni, azt az Istenre fogták, ti meg amit nem tudtok megmagyarázni a földönkívüliekre kenitek. Ha nem tudjuk pontosan, hogy épültek a piramisok, akkor holtsicher, hogy a földönkívüliek építették, na ja, hát persze.

A többi mondandódnak se sok köze volt a logikához. A piramisokat kirabolták, persze, hogy nincsenek meg a fáraó holttestek (de még ez sem igaz így, mert az említett Dzsószer piramisban találtak egy koponyát, csak már megállapíthatatlan, hogy az Dzsószeré volt-e). De ez is maximum a piramis funkcióját befolyásolja, nem az építőinek a kilétét.

2013. máj. 26. 12:47
 15/79 A kérdező kommentje:

:D Az hagyján, emelett mindent szigorúan hatalmas kövekből építettek, más építőanyagot nem is ismertek. Szerintem az űrhajóikat is hatalmas kőtömbökből építették.

2013. máj. 26. 13:03
 16/79 anonim ***** válasza:
20%

Te értesz valamit félre, kutyát sem érdekli, hogy te mit hiszel. De ne nézz le másokat azért, mert esetleg nem hisznek olyan dolgokban, amik NINCSENEK KELLŐEN BIZONYÍTVA.

És a történelem könyvekben elhangzottak NEM BIZONYÍTANAK TELJES KÖRÜEN. EZÁLTAL AZ ÉRTELMES EMBEREK NYITVA HAGYNAK KAPUKAT. És ezentúl az én saját szuverén döntésem, hogy mit tartok valószinübbnek, és mit nem.

Az, hogy te ezért le akarsz másokat nézni, az nem az én gondom. És hogy egy tegnapi törölt kérdést vessek fel számodra, tudod bizonyítani érdemben, hogy van agyad? Megtudod mutatni? Látta már bárki, akár csak te? Nem. Szóval a logikád nem ér szart sem. Senki nem akar neked bizonyítani SEMMIT. Csak akkor fogd be a kis szád, és maradj kussban, ha nem vagy képes érdemben gondolkodni. Szia

2013. máj. 26. 13:22
 17/79 A kérdező kommentje:

#16 Én csak ész érveket hoztam, te meg idegrohamot kaptál, mert neked nincsenek józan érveid, sajnálom, hogy ezt ennyire a lelkedre vetted.

Oké, hogy nem fogadsz el egy elméletet, mert szerinted az nincs kellőképpen bizonyítva, a baj csak az, hogy ezután meg elfogadsz egy elméletet, amely még annyira sincs bizonyítva, mint amit elvetettél, és teszed ezt pusztán érzelmi alapon. Ezt hívják vallásnak, koma.

2013. máj. 26. 13:29
 18/79 anonim ***** válasza:
93%

16os

elolvastam amit írtál

itt aki lenézni akar vkit az pont te vagy.

jellemző egyébként a fanatikus hitű embereknél ez a jelenség.

ha már nincsenek tények, marad a vakbuzgó hit, amit agresszív stílusban tolmácsolnak a vitapartnernek.

tanácsolom amit írtam az egyik hozzászólásomban.

ha még nem voltál egyiptomban utazz el oda, és majd a piramisokban látni fogod h készültek.

ott lesznek képek és majd nézelődhetsz.

amikor készültek a piramisok, akkor készültek a képek a falakra, megmutatják miként épültek.

de addig míg nem voltál, a te saját hitedet, ami minden értelmes érvet, és bizonyítékot mellőz, ne itt hirdesd.

2013. máj. 26. 13:31
 19/79 anonim ***** válasza:
87%

17es

egyre gondoltunk úgy látom!

2013. máj. 26. 13:33
 20/79 anonim ***** válasza:
93%

"És hogy egy tegnapi törölt kérdést vessek fel számodra, tudod bizonyítani érdemben, hogy van agyad? Megtudod mutatni? Látta már bárki, akár csak te? Nem."

Hát ez hatalmas!Utálok szmájlizni de ide kötelező kitenni hogy ez XD.

Te komolyan ilyen mélyen vagy az intellektuális alföldön ,vagy csak a mai humoradagomról gondoskodsz?

És hogy ne csak szidjalak:Képzeld,az embereket néha meg szokták műteni.Ez lehet abból is származó hogy sérül (betört a feje,egy százas szög ment át a homlokán,vagy egy jó nagy tompa tárgyal való ütés érte a fejét),de lehet betegség is (agyrák,agyvérzés,egy artériával van valami vagy akár agyhártyagyulladás is).Na képzeld,ilyenkor akár nyitott koponyaműtétet végeznek,és ott látható az agy.És mivel ezek embereken végzett műtétek,és valószinüleg te se vizicsíbor vagy,hanem ember,ezért 99,9999999% hogy mindenkinek van agya.Nem kell ehez szerintem filozófiát tanulni bölcsészszakon,de el lehet ide jutni durván 13-14 éves korig.

2013. máj. 26. 13:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.