Mi a véleményetek a Roswelli ufóról?
Nem írom le a sztorit, aki ide ír úgyis tudja miről van szó, vagy utána jár.
Először maga a katonaság is azt mondta a sajtónak, hogy ufóroncsot találtak. Aztán mire az egész világ megtudta visszavonták pár nap múlva, hogy ez egy meteorológiai ballon...Aki pedig elmondta a sajtónak az ufó sztorit jól lecseszték, hogy tartsa a száját.
Komolyan, józan paraszti ésszel belegondolva, én felismerek egy meteorológiai ballont, akkor több tucat katona közül meg egy sem?:DDDD nevetséges fedősztori szerintem, tuti hogy találtak ott valamit
Nekem külön tetszik a kérdező "mindenki hülye, csak én vagyok helikopter" hozzáállása.
Egyébként senkinek nem gyanús a dátum? 1947. A szovjetekkel való szembenállás nyilvánvaló, kellett valami blöff. "Idegen technológia van a birtokunkban, mit akartok ti az atombombával?" És láthatóan így, hogy visszavonták a bejelentést, pont ugaynannyira elhiszik, mintha nem így tettek volna. Sőt, talán még jobban. És bizonyítékokat sem kellett felmutatni, ami valahogy mindig nagyon nehezen megy az ilyen esetekben... Nem állítom, hogy csak ez lehet a magyarázat, de ajánlom mindenki figyelmébe Occam borotváját...
Persze, most én is csak terelek, a szomszéd unokahuga valójában HR-es a 42. reptoid-jehova tanúi-klingon-dalek-cylon-norvég-eszkimó-vogon egyesült flottánál, és azt mondta, hogy ha nem így teszek, az összss rántotthúsom kicserélik brokkolira egy éjszaka. Pedig én szeretem a rántotthúst.
Tiborkám, nem azt mondtam hogy mindenki hülye, de te is beláthatod hogy a hozzászólások felének köze nem volt a kérdéshez, vagy elbaromkodta és semmi érdemlegeset nem írt. Vagy olyat mondott hogy a katona csak viccelt és hülyült! Ugye te sem gondolom hogy ilyen megtörténhet?
Ennek a blöffnek nem látom értelmét. Úgy még látnám,hogy bejelentik hogy ufó volt, majd titkolóznak és jujj félhettek oroszok,mert mi szereztünk szép kis technológiát, az atombombával elbújhattok mellette!
Na de úgy hogy utána 2 nappal az eset után az egészet visszavonják, mégis mi az értelme?
Plusz roncsdarabkákat kellett volna szétszórni a farmon, plusz minden civilt beavatni akik felszólaltak ez ügyben. Főleg a farmert és családját, akinek a telkén történt az eset.
Kérdező, rettentő buta vagy.
Nem nem ismerték fel 40 év alatt, csak rohadtul nem akarták a hidegháború közepén bevágni, hogy egy titkos katonai fejlesztés zuhant le, amivel pár órával előtte még az ellenséget [azaz a szovjeteket] kukkolták...
Gyurikám, elég sokszor nehéz nem eltrollkodni az ilyen kérdéseket...
Egyékbént meg a blöff értelmét pont a kérdéssel igazolod, még most is elhiszi(te)k, mert hát biztos nem vonták volna vissza a bejelentést, ha nem volna igaz! Így biztos van benne valami!
Erről tényleg nincs értelme vitatkozni. Vagy ha akarunk, akkor legalább azt definiáljuk, hogy mit nevezünk bizonyítéknak.
Video? Nem perdöntő, mert már egy középiskolás gyerek is profi trükkfelvételek képes készíteni.
Újság cikk? Melyik újságé? Elképzelhetetlen, hogy a hír csak kacsa legyen? gondoljunk csak a magyar sajtó, vagy média helyzetére. Szerintem ez sem perdöntő.
Szupertitkos akták? Amelyekről évtizedek óta vitatkoznak? Elég furcsán hangzik.
Földönkívüli tárgy? Sehol a világon nincs egyetlen olyan tárgy sem, ami bizonyíthatóan földönkívüliekre utalna.
Tudományos elméletek? Ez már hihetőbb, mert egy tudományos problémával rengetegen foglalkoznak, ellenőrzik, elemzik kritizálják, bizonyítják, vagy éppen cáfolják. Jelen pillanatban azonban az a helyzet, hogy a földönkívüli zöld emberekkel még csak nem is foglalkozik a tudomány semmilyen szinten. Pedig garantált lenne a Nobel díj. Mi lehet ennek az oka?
Mint írtam videóról itt nem volt szó. A videók 30-40 évvel később jelentek meg.
Újság cikk. Mint írtam a katonaság jelentette be az ufót. Nem pedig egy hülye riporter kapta fel és be etetett vele mindenkit. Persze a katonaság 2 na múlva visszavonta az ufót, nem azért mert kacsa, hanem mert "összekeverték" egy ballonnal...
Egy aktáról miért ne lehetne vitatkozni? Egyébként itt nem az aktákról ment a vita részben, hanem arról hogy mi zuhan le. Ha valami titkos attól még lehet róla vitatkozni, hogy mik is lehetnek benne.
Földönkívüli tárgy? Őszintén. szerinted azt mutogatná mindenkinek a katonaság ha szert tenne rá? vagy inkább előnyt kovácsolna belőle? Bár ez már csak hit kérdése.
"Tudományos elméletek? Ez már hihetőbb," miért is??? csak mert a tudomány címkével van feltüntetve?
"gy tudományos problémával rengetegen foglalkoznak, ellenőrzik, elemzik kritizálják, bizonyítják, vagy éppen cáfolják" aha. és? miért az ufó esetekkel szerinted nem foglalkoznak rengetegen, nem elemzik és a többi? mert szerintem ezekre is ugyanez igaz
"földönkívüli zöld emberekkel még csak nem is foglalkozik a tudomány semmilyen szinten"
ez már az ő bajuk és szűk látókörük, hogy még csak megsem próbálnak vele foglalkozni! akkor miért nem foglalkoznak vele és cáfolják meg egyértelműen?? mi lehet ennek az oka?
"
Kb. Ezért nem foglalkozik velük a tudomány! :)
Illetve talán az elmegyógyintézetekben van nekik külön részleg! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!