Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi a véleményetek a Roswelli...

Mi a véleményetek a Roswelli ufóról?

Figyelt kérdés

Nem írom le a sztorit, aki ide ír úgyis tudja miről van szó, vagy utána jár.

Először maga a katonaság is azt mondta a sajtónak, hogy ufóroncsot találtak. Aztán mire az egész világ megtudta visszavonták pár nap múlva, hogy ez egy meteorológiai ballon...Aki pedig elmondta a sajtónak az ufó sztorit jól lecseszték, hogy tartsa a száját.

Komolyan, józan paraszti ésszel belegondolva, én felismerek egy meteorológiai ballont, akkor több tucat katona közül meg egy sem?:DDDD nevetséges fedősztori szerintem, tuti hogy találtak ott valamit

2013. márc. 20. 19:09
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
49%

Pedro tudod te mikor végeztél ott....

Igen, biztos csak egy katona hülyéskedett...

Egy ilyen beleszólásért nem h akkor, még 81-ben is lerúgták volna a fejedet, de most is kivernék belőled a szart.

Egyébként ott voltál, h Te ilyen rohadt okos vagy?

Imádom mikor az ilyen magát értelmiséginek tartó idióta, úgy h talán akkor még nem is élt úgy osztja az észt, mintha a helyszínen lett volna...

Bármi lehetett, de ezt a viccelő katonát tartom a legkevésbé hihető sztorinak.

Szerintem egy katonai blöff volt és elsősorban a szovjeteknek szólt.

2013. márc. 20. 20:32
 12/52 anonim ***** válasza:
47%

Tényleg nem akarok hitkérdésekbe bonyolódni, mert szerintem az UFO hitkérdés, amely nagyon hasonlít a vallásokra. Vannak benne jelenések hallomások de bizonyítékok sehol. De nagyon szórakoztató az eddigi vita.

Én a hívőktől kérdezném, hogy mi a megdönthetetlen bizonyíték? Filmek, interjúk?

Ha ezek hiteles bizonyítékok, akkor miért keresi a Föld tudományos társadalma dollár és euró milliárdokat költve az élet jeleit a Marson? Pár hónapja bejelentette a NASA, hogy a különböző szénizotópok aránya arra enged következtetni, hogy valaha élet lehetett a Marson. Értitek? Nincs ott semmilyen zöld emberke...csak szénizotópok. Ennek mi értelme lenne, ha komplett UFO-juk van?

Utolsó kérdés.

Ma, amikor reklámokon keresztül emberek millióit lehet rávenni arra, hogy bohócot csináljanak magukból mindenféle divatosnak mondott maskarában, amikor a politikusok emberek tízmillióit vezetnek az orruknál fogva, amikor már 4D-s mozikban lehet megnézni, ahogy a vampírok megeszik a farkasembereket, olyan nehéz elhinni, hogy valaki készít egy kamu dokumentumfilmet az UFO-król? :)

2013. márc. 20. 20:39
 13/52 anonim ***** válasza:
Nem kell egymásnak esni! Ez már vallásháború! :)
2013. márc. 20. 20:41
 14/52 anonim ***** válasza:
10%

"Ha ezek hiteles bizonyítékok, akkor miért keresi a Föld tudományos társadalma dollár és euró milliárdokat költve az élet jeleit a Marson? Pár hónapja bejelentette a NASA, hogy a különböző Ha ezek hiteles bizonyítékok, akkor miért keresi a Föld tudományos társadalma dollár és euró milliárdokat költve az élet jeleit a Marson? Pár hónapja bejelentette a NASA, hogy a különböző szénizotópok aránya arra enged következtetni, hogy valaha élet lehetett a Marson. Értitek? Nincs ott semmilyen zöld emberke...csak szénizotópok. Ennek mi értelme lenne, ha komplett UFO-juk van? aránya arra enged következtetni, hogy valaha élet lehetett a Marson. Értitek? Nincs ott semmilyen zöld emberke...csak szénizotópok. Ennek mi értelme lenne, ha komplett UFO-juk van?"

Na hogy neked sincs sok eszed az is biztos....

2013. márc. 20. 20:46
 15/52 Vree ***** válasza:
0%

Baromi nagy titok lehet, ha a fél világ tud róla 40 éve :p

Jaj bocs az Ezotériában vagyok...Mentem, folytassátok csak fiúk!

2013. márc. 20. 20:52
 16/52 anonim ***** válasza:

"Na hogy neked sincs sok eszed az is biztos...."

Kifejtenéd vagy annyira bonyolult, hogy úgysem értenénk meg?

2013. márc. 20. 20:54
 17/52 anonim ***** válasza:
62%

Egy kis gondolatébresztő a hívők számára:

[link]

Nem bántásból, csak jó, ha ismeritek. :)

2013. márc. 20. 20:56
 18/52 anonim ***** válasza:

"elismerni a tényeket"

Engem csak az érdekel az egészben, hogy mi is a TÉNY?

Ha tudok tényt, véleményezek.. Ismereteim szerint annyi a tény, hogy találtak valamit, de hogy mit, azt ki tudja?

2013. márc. 20. 20:57
 19/52 anonim ***** válasza:
88%

És most, h jön ide az Orsonos rádiós téma?

Egyáltalán nem egy súlyú a kettő.

Kajak egyre hülyébbek vagytok....

2013. márc. 20. 21:07
 20/52 anonim ***** válasza:

Segítek! :)

Leadták a rádióban, hogy a Földet megtámadták a földönkívüliek. És hatalmas pánik kerekedett, mert rengetegen készpénznek vették.

Dereng?

2013. márc. 20. 21:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!