Mi a véleményetek a Roswelli ufóról?
Nem írom le a sztorit, aki ide ír úgyis tudja miről van szó, vagy utána jár.
Először maga a katonaság is azt mondta a sajtónak, hogy ufóroncsot találtak. Aztán mire az egész világ megtudta visszavonták pár nap múlva, hogy ez egy meteorológiai ballon...Aki pedig elmondta a sajtónak az ufó sztorit jól lecseszték, hogy tartsa a száját.
Komolyan, józan paraszti ésszel belegondolva, én felismerek egy meteorológiai ballont, akkor több tucat katona közül meg egy sem?:DDDD nevetséges fedősztori szerintem, tuti hogy találtak ott valamit
Pedro tudod te mikor végeztél ott....
Igen, biztos csak egy katona hülyéskedett...
Egy ilyen beleszólásért nem h akkor, még 81-ben is lerúgták volna a fejedet, de most is kivernék belőled a szart.
Egyébként ott voltál, h Te ilyen rohadt okos vagy?
Imádom mikor az ilyen magát értelmiséginek tartó idióta, úgy h talán akkor még nem is élt úgy osztja az észt, mintha a helyszínen lett volna...
Bármi lehetett, de ezt a viccelő katonát tartom a legkevésbé hihető sztorinak.
Szerintem egy katonai blöff volt és elsősorban a szovjeteknek szólt.
Tényleg nem akarok hitkérdésekbe bonyolódni, mert szerintem az UFO hitkérdés, amely nagyon hasonlít a vallásokra. Vannak benne jelenések hallomások de bizonyítékok sehol. De nagyon szórakoztató az eddigi vita.
Én a hívőktől kérdezném, hogy mi a megdönthetetlen bizonyíték? Filmek, interjúk?
Ha ezek hiteles bizonyítékok, akkor miért keresi a Föld tudományos társadalma dollár és euró milliárdokat költve az élet jeleit a Marson? Pár hónapja bejelentette a NASA, hogy a különböző szénizotópok aránya arra enged következtetni, hogy valaha élet lehetett a Marson. Értitek? Nincs ott semmilyen zöld emberke...csak szénizotópok. Ennek mi értelme lenne, ha komplett UFO-juk van?
Utolsó kérdés.
Ma, amikor reklámokon keresztül emberek millióit lehet rávenni arra, hogy bohócot csináljanak magukból mindenféle divatosnak mondott maskarában, amikor a politikusok emberek tízmillióit vezetnek az orruknál fogva, amikor már 4D-s mozikban lehet megnézni, ahogy a vampírok megeszik a farkasembereket, olyan nehéz elhinni, hogy valaki készít egy kamu dokumentumfilmet az UFO-król? :)
"Ha ezek hiteles bizonyítékok, akkor miért keresi a Föld tudományos társadalma dollár és euró milliárdokat költve az élet jeleit a Marson? Pár hónapja bejelentette a NASA, hogy a különböző Ha ezek hiteles bizonyítékok, akkor miért keresi a Föld tudományos társadalma dollár és euró milliárdokat költve az élet jeleit a Marson? Pár hónapja bejelentette a NASA, hogy a különböző szénizotópok aránya arra enged következtetni, hogy valaha élet lehetett a Marson. Értitek? Nincs ott semmilyen zöld emberke...csak szénizotópok. Ennek mi értelme lenne, ha komplett UFO-juk van? aránya arra enged következtetni, hogy valaha élet lehetett a Marson. Értitek? Nincs ott semmilyen zöld emberke...csak szénizotópok. Ennek mi értelme lenne, ha komplett UFO-juk van?"
Na hogy neked sincs sok eszed az is biztos....
Baromi nagy titok lehet, ha a fél világ tud róla 40 éve :p
Jaj bocs az Ezotériában vagyok...Mentem, folytassátok csak fiúk!
"Na hogy neked sincs sok eszed az is biztos...."
Kifejtenéd vagy annyira bonyolult, hogy úgysem értenénk meg?
"elismerni a tényeket"
Engem csak az érdekel az egészben, hogy mi is a TÉNY?
Ha tudok tényt, véleményezek.. Ismereteim szerint annyi a tény, hogy találtak valamit, de hogy mit, azt ki tudja?
És most, h jön ide az Orsonos rádiós téma?
Egyáltalán nem egy súlyú a kettő.
Kajak egyre hülyébbek vagytok....
Segítek! :)
Leadták a rádióban, hogy a Földet megtámadták a földönkívüliek. És hatalmas pánik kerekedett, mert rengetegen készpénznek vették.
Dereng?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!