Az UFO észlelések a 90-es években gyakrabban fordultak elő, most mintha ritkábban, nem? Mitől lehet ez? Pedig a roswelli esetről is fellebbentettek pár dolgot, mégsem lett belőle"tömeghisztéria". Akkor minek titkolják?
Az azért érdekes,hogy a roswell ügy is megállt azóta.
Azt gondoltam volna,bemutatják majd a felboncolt földönkívűlieket,stb.stb.
Egy kép sincs a testekről, csak roncsokról van.
Meg azt felejti el itt egy-két 10-12éves takony, hogy akkoriban még hidegháborús hangulat volt és ha kiderül, hogy Amerikának lezuhant saját földön vmi. csilli-villi szuper technológiája az csatavesztéssel ér fel.
Ha alien lett volna azt sem lehetett volna kikiáltani a nagyvilágba, mert az oroszok, akkor komolyabb lépéseket tesznek a romokért=technológiáért.
Meg különben is te és én is itt vagyok a világ jó részével együtt, bizony a legalján! [link]
ma 19:03
Hu, de jó ez a kép! El is mentettem... Élég jól tükrözi a valóságot. De a sok birka még mindig nem veszi észre mi is történik körülötte.
buszke93-nak:
hol olvastad,hogy bevallotta ezt az FBI?
mármint,hogy földönkívülit találtak?
miért nem lett ebből szenzáció vajon?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!