Az UFO észlelések a 90-es években gyakrabban fordultak elő, most mintha ritkábban, nem? Mitől lehet ez? Pedig a roswelli esetről is fellebbentettek pár dolgot, mégsem lett belőle"tömeghisztéria". Akkor minek titkolják?
Aki akar tudni infókat Rosewell-ről, vagy akit még érdekel a téma, és hogy az FBI már nem tagad. Nyilvánosságra hozták az eddig eltitkolt dokumentumokat.
Nyilvánosságra hozta az amerikai Szövetségi Nyomozóhivatal az 1947-es roswelli ufóészlelés eddig titkolt dokumentumait. Mérföldkőnek számít, hogy az FBI elismerte: idegen lények zuhantak le Új-Mexikóban.
Aki tud angolul bőven olvashat erről a témáról, aki nem annak itt egy kis olvasnivaló:
A jelentésből kiderül, hogy három, kör alakú, tizenöt méter átmérőjű repülő tárgy zuhant le az új-mexikói Roswell körzetében. Mindegyikben három 90 centiméter magas emberszerű lényt találtak fémszálas ruhában. A földönkívülieket a Wright Field-i légi támaszponton felboncolták, a repülő szerkezeteket pedig tüzetesen átvizsgálták.
Pár kép az esetről:
Ezek a holtestek, amiket a helyszínen találtak:
Ezek a csészealj roncsok:
Szintén a cikkek közt volt egyébként, hogy most is annyi UFO észlelés volt, mint régen, vagy több, csak nem akarják hogy az emberek megtudják, vagy elhiggyék hogy létezik más élet valahol távol, esetleg nem olyan távol, hogy létezik más intelligens, vagy fejlett faj(esetleg fejlettebb), mint mi.
Remélem hasznosak voltak az írások és képek amit összeszedtem. Jó olvasást és nézegetést.
Szerintem nem ritkább.. Volt olyan este hogy 20 perc alatt 4-5-t láttam az égen..
:)
Az Ufo boncolásos videót, régen beismerték, hogy hamis volt. Csak egy megjátszott videó.
De emlékszek rá 95 tájékán a Zalai Hirlapban is megjelent az a kép az Ufo boncolásról.
A KGB titkos ufó aktái címü filmet ajánlom:
https://www.youtube.com/watch?v=g0ZVyRcO27s
Bár ebben még azt mondják valódi a felvétel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!