Mit tudtok arról az ufóról akit a hütöben tároltak 2
évig? Tényleg igaz hogy ufó volt, milett vele és stb
mindent amit tudtok irjatok le?!
Ha akit, akkor ufonauta. Ha ufó, akkor amit.
2012. jan. 19. 18:23
2/20 A kérdező kommentje:
értelmes válaszokat várok,ugy hogy nyomd el magad xD
Ezt ki mondta neked, honnan szedted? Ha húst akarsz tárolni két évig a hűtőben, én a helyedben nem nyitnám ki két év múlva azt a hűtőt. Ha lefagyasztották már más a helyzet, hisz úgy már korlátlan ideig megőrizheti eredeti állapotát, frissességét. Annyi a titok hogy egyenletesen és megfelelő hőmérsékleten kell fagyasztani. Szerintem te fagyasztásra gondoltál. Meséld el a történetet biztosan érdekes lehet. Ha tudsz, mellékelhetsz linket is. :-)
2012. jan. 20. 01:44
"Ha lefagyasztották már más a helyzet, hisz úgy már korlátlan ideig megőrizheti eredeti állapotát"
Ez sem igaz - fagyasztva 6 hónap és 1 év között áll el.
Fagypont alatt sem áll meg az élet teljesen.
Fagyasztani pedig minél gyorsabban érdemes.
2012. jan. 20. 02:02
5/20 A kérdező kommentje:
A sok nagyokos kedvéért,
[link] Abból a hűtőből ettek amiben ez a lény volt, avagy külön hűtőben tárolták 2 évig? Tudod milyen fertőző egy tetem? Ha nincs fagyasztva bomlásnak indul, hiába van hűtőben az ugyan lassítja a folyamatot de nem állítja meg. Tégy a hűtőbe húst és pár nap múlva vedd ki, vizsgáld meg. Ha engem kérdezel ez nem igaz történet. Ha fagyasztották volna a tetemet nagyon szívesen elhinném, de így nem tudom. Köszönöm szépen a hogy megmutattad a linket!
02:02-nek pedig egy kis érdekesség:
[link]
Egyébként a tudósok egy csoportja épp mostanában kísérleteznek azon, hogy lehetne élő embert évszázadokra lefagyasztani úgy, hogy pár száz év múlva újraélesszék. Természetesen a hibernálásért fizetni kell majd. Már csak az a kérdés megéri-e, hiszen miért jó 200 év múlva felébredni hibernált állapotból ha családod már nem lesz, se barátok, se ismerősök.
2012. jan. 20. 03:12
7/20 A kérdező kommentje:
Mert jobb együtt megöregedni a szeretteiddel. Gondolj csak bele, 200 év múlva felélesztenek és kimész anyád és apád sírjára és azt sem tudod hogy haltak meg. Nyomoznod kell utánuk, mert ugye az embert nem hagyná nyugodni mi történt velük. 200 év múlva ha felélesztenének, a te tudásod a jövő nemzedékéhez képest csekély lenne, hiszen fejlődik a tudomány miközben te hibernálva vagy. minden másképp lenne nem a megszokott módon történne, más szabályok lennének amiket meg kellene tanulnod, és megijednél minden ismeretlen új dologtól. Akkor kívánnád azt hogy bár csak visszamennél a múltadba mert ez nem a Te világod. Honvágyad lenne. De akkor már késő.
2012. jan. 20. 03:34
Ez olyan mint amikor Arnold svájcinégetrt lefagyasszák a filmbe mert rab volt és ez volt a büntetése és 500 év múlva felolvasszák és a modern világba kerül. Megy a wc re és nem találja a budipapírt és elkezd csúnyán beszélni és pénzbüntetést kap trágár beszédért. Láttátok azt a filmet? Sokat lehet benne röhögni! Mi is a címe?
2012. jan. 20. 03:43
10/20 A kérdező kommentje:
silvester stallone van a filmben,ez a film a pusztító
Kapcsolódó kérdések: