Szerda óta hűtőben dobozban tárolt rizst ma még meg lehet enni szerintetek?
Figyelt kérdés
2012. jan. 9. 10:49
1/6 anonim válasza:
Inkább ne. Nem olyan drága, hogy érdemes legyen kockáztatni. (illetve semmi nem olyan drága :-)
2/6 anonim válasza:
szagold meg, keverd át, ha nyálkás, akkor kuka (amúgy igaza van az elsőnek)
4/6 anonim válasza:
A rizst max.2 napig lehet tarolni. Biztos, hagy szaga is van. Dobd ki, ne kockaztass!
5/6 anonim válasza:
Nálunk alapszabály volt, hogy kaját nem dobunk ki, de azért az egészségünket sosem kockáztattuk.
Többe kerül a gyógyszer, mint a kidobott rizs ára!
6/6 anonim válasza:
Nálunk is alapszabály hogy a kaját nem dobjuk ki ezért van az ha kicsit többet főzők egy nap, akkor másnap mindjárt megesszük :) én nem kockáztatnék azzal a rizzsel! semmi pénzért nem ennék meg egy hetes kaját :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!