Mi a véleményetek a Roswelli ufóról?
Nem írom le a sztorit, aki ide ír úgyis tudja miről van szó, vagy utána jár.
Először maga a katonaság is azt mondta a sajtónak, hogy ufóroncsot találtak. Aztán mire az egész világ megtudta visszavonták pár nap múlva, hogy ez egy meteorológiai ballon...Aki pedig elmondta a sajtónak az ufó sztorit jól lecseszték, hogy tartsa a száját.
Komolyan, józan paraszti ésszel belegondolva, én felismerek egy meteorológiai ballont, akkor több tucat katona közül meg egy sem?:DDDD nevetséges fedősztori szerintem, tuti hogy találtak ott valamit
Én sem értem hogy jön ide az a rádióműsor..ott támadnak, lövöldözés van, többen vannak stb..
mindkettőben ufó van, de ennyi a hasonlóság, semmi más nem.
13- as, mégis mit toljak eléd? akármilyen honlapot tennék eléd, te mindre azt mondanád, hogy "ez gagyi" ez sz*r"' Lemerném fogadni, hogy neked csak az nem lenne ebbe a kategóriába, amiben naívan leírják hogy a roswellben lezuhant cucc ballon volt.
14-el meg egyetértek részben.
Én elhiszem hogy csészealjat találtak, mivel az akkori tiszt úgy jelentette a sajtónak, hogy ufót, repülő csészealjat találtak. Hogy az földönkívüli eredetű volt-e vagy valamilyen titkos földi repülőszerkezet nem tudom, de aki beveszi azt az ostoba mesét hogy az egy ballon, azon csak röhögni tudok :D
Júúúj!
Remélem az új NASA küldetés azt fogja vizsgálni, hogy van-e intelligens életforma a Földön. :)
Ez tényleg vicces amilyen válaszok jönnek. 404, Mars, boncolásos videó, stb. Egyiknek sincs semmi köze a kérdéshez csak a nagy indulatok és okoskodások.
A Roswell dolgot már senki sem fogja fekete-fehéren megfejteni, mert annyira összekavarták desinformációval, feltételezésekkel, agyament hívőkkel, agyament szkeptikusokkal.
Egy biztos, nem csak egy katona hülyéskedett és nem csak egy ballon volt plusz a többi hozzákötött katonai hazugság. Attól még sok minden más is lehetett mint egy földönkívüli űrhajó, de éppen az is. Legalábbis mégegyszer, szerintem tényleg soha nem fogjuk megtudi mi volt. Az ufok bizonyítékát jobb máshol keresni, van sokkal meggyőzőbb, jobban dokumentáltabb eset, pl. a Phoenix lights, Hessdalen, stb.
"Egy ismerősöm fiának barátnőjének anyja"
Hű a kiskésit neki!
A Mogul nevű ballon zuhant le, nem meteorológiai ballon.
Hogy lehetnek ilyen ostobák az emberke, hogy az 1990-es évek óta nyilvános az egész jeletnés az egész sztoriról és még mindig visítoztok, hogy ufó, ufó, ufó! ???
Nem akartunk elszomorítani, azzal hogy E.T. nem létezik.
Tudom milyen rossz érzés lehet, emlékszem amikor először rájöttem, hogy a szüleim teszik a karácsonyfa alá az ajándékot...az nagyon kemény időszak volt.
Viszont mióta részt veszek a Kertitörpék Felszabításáért Mozgalomban, teljesen helyreállt a lelki egyensúlyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!