Tényleg ufó van a Roswelli videón?
Figyelt kérdés
Valószínűleg már feltették ezt a kérdést többen is, de nagyon foglalkoztat ez a téma, és szeretném hallani a véleményeiteket ezzel kapcsolatban, mert mindenhol mást hallok, látok, olvasok. 15/L2011. máj. 11. 21:38
1/7 anonim válasza:
Melyik róswelli videon ? Mert a boncolás az hamis. Sztem tökre spontán zuhant le így nem tudták lekapni mobilcammal sem, tehát nem volt igazi ufo csak fotosoppal odamontírozták őket
2/7 anonim válasza:
Az Egyesült Államok hadserege lőtte le, reptoid technológia segítségével.
3/7 anonim válasza:
Hiába kérdezed, erre nincs pontos válasz, max. azt tudja mindenki mondani, amit itt-ott olvasott, de mindegyik történet más.
Pontos választ csak az amerikai hatóságoktól tudnál kapni, de ők nem valószínű, hogy bármit is mondanának neked, vagy akárkinek.
Ami az én véleményemet illeti, nekem nincs véleményem. Túl kevés és megbízhatatlanok a rendelkezésre álló információk, amik alapján nem lehet határozott választ adni a kérdésedre.
4/7 anonim válasza:
Évtizedekkel ezelőtt hol voltak még mobiltelefonok?! Egyébként valamit lelőttek, mert abban az időben az USA frászt kapott mindentől, ami szerintük szovjet és kommunista kémkedés. Mindenre lőttek, ami mozgott.
5/7 anonim válasza:
Igen , tényleg ufó van rajta, és igazi is szerintem...
6/7 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm mindenki véleményét, remélem majd egyszer kiderül az igazság.
2011. máj. 12. 15:30
7/7 anonim válasza:
ha a boncolásosra gondolsz akkor az hamis. bevallottáka készítők. nem egyszer hallottam a tévében
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!