Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Jönnek az idegenek idén?

Arisztoklesz kérdése:

Jönnek az idegenek idén?

Figyelt kérdés
2012. márc. 28. 10:10
1 2 3 4 5 6
 51/60 A kérdező kommentje:
Az igaz. de eléggé érthető igy hogy miről szól nem?
2012. ápr. 6. 18:38
 52/60 anonim válasza:

agy baj nagy baj :D

majd talizunk világvége after party-n puszika :D

2012. ápr. 8. 12:51
 53/60 anonim válasza:

Te jó ég! Kedves kérdező, mióta nem vetted be a gyógyszeredet? Nem tudtam sírjak vagy röhögjek, miközben olvastalak. (Megsúgom, a helyesírásod miatt sírtam...)

Malakiás pápajóslatai: Valóban vannak olyan híresztelések, amelyek szerint a 85 éves XVI. Benedek egészségi állapota miatt lemond a pápai trónról. Na most, ha valóban egy Péter nevű fogja követni, ahogy Malakiás megjósolta, akkor az nem lesz más, mint dr. Erdő Péter (58 éves)... mivel ő az esélyesebb a ghánai 62 éves Peter Kodwo Appiah Turkson-nal szemben. Szóval izé, Erdő Péter hol Római Péter?!

*

Világvége: Ok, hogy a mi naptárunk szerint most 2012 van, na de például az arabok 622-től kezdték az időszámítást, Mohamed futásától, a hidzsrától. Szóval a muszlim naptár teljesen máshogy néz ki...

2012. ápr. 9. 03:23
 54/60 hangszoros válasza:

A 45/53-nak

Lehet, hogy a biblia igaz volt, mig a célnak (levágni a birkát) megfelelően át nem alakították.

2012. ápr. 10. 07:53
 55/60 anonim ***** válasza:
Idén kezdődik a Ragnarök, éppen december 21-én. Nagy buli lesz...
2012. ápr. 20. 09:38
 56/60 A kérdező kommentje:
az mit is jelent? Még nem hallottam.
2012. ápr. 20. 10:12
 57/60 anonim ***** válasza:
Az a viking mondakör szerint a nagy világvége parti, a végső küzdelem a Walhallában lévő hősök (egykori viking harcosok, akik évszázadok óta erre edzettek) és a gonosz erők között. Sajnos a vikingek szerint a gonoszak fognak győzni... (Technikailag hasonló, mint a keresztény apokalipszis.)
2012. ápr. 20. 12:22
 58/60 hangszoros válasza:

Hogy miket összeirkáltok.

Nem látjátok, hogy folyamatosan, gyorsuló tempóba érkeznek?

Lehet, hogy a Malév is azért kellett Nekik.

2012. ápr. 21. 07:05
 59/60 A kérdező kommentje:

tudjuk!szerinted ez hülyeség. Szerinted az egész univerzumban csak mi létezünk. Gyönyörű meglátás. Te gondolom arra is tudod a választ,hogy

hogyan építették a piramisokat a nazca vonalakat hogyan rajzolták,stb,stb,stb.

2012. ápr. 21. 09:55
 60/60 anonim ***** válasza:
hát én nem tudom... azért sem valószínű, hogy eljönnek "megmenteni" minket, ahogy olvasgatom itt a válaszokat, mert ha kapnánk valamilyen menedéket, azt is szétb***nánk. Én úgy hallottam, hogy három faj van, és még egy, aki nincs benne a szövetségükben, de békében élnek. Mi a francnak kellenének nekik egy olyan nép, akik még egymást is meglopják, kinyírják? Úgy őszintén... Sztem te sem akarnál mondjuk egy tálibot befogadni a házadba. Ha el is jön a világ vége, én azt mondom, hogy meg is fogjuk érdemelni. A Föld csodálatosan szép hely, nem lenne szabad tönkre tennünk... Egyéb iránt nem mindenki fog meghalni, ha el is jön a megváltás. Reménykedjünk a legjobbakban.
2012. máj. 1. 11:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!