Jönnek az idegenek idén?
Tegyük fel, hogy létezik élet a Földön kívül. Tegyük fel azt is ,hogy ez mára már intelligensebb mint az ember. Ahhoz ,hogy egy faj a saját bolygóján uralkodóvá váljon ki kell emelkednie a többi faj közül ,azzal ,hogy legyőzi őket. Agresszívabb,alkalmazkodóbb,jobban szaporodik. A fajokat a folyamatos versengés viszi előre. Vegyük az egyetlen példát az embert. A világtörténelemben mindig a háborúk ,vagyis a versengés vitt előre ,szerintem máshol is így kellett lennie. Nincs más lehetőség,egy ragadozó,uralkodó faj nem adná fel magát ,ez van belé "kódolva".
Ha jönnek az idegenek három lehetőségünk van:
-Meghalunk a betegségeik miatt és mert igényt tartanak az erőforrásainkra(Amerika).
-Elhurcolnak rabszolgának ,ha kibírnánk az adott körülményeket,majd gyarmattá válnánk(Afrika).
-Először barátságosan közelítenének talán kereskednének is velünk majd erőszakosan piacként használnának míg végül gyarmatosítanának, ezt csak ha hasonló a gazdasági rendszerük mint az emberiségé.(Ázsia)
Ha egy idegen faj megjelenik sokkal fejlettebbek nálunk és kb. az erőviszonyok az akkori Afrika/Amerika - Európa lennének. Az egyetlen esélyünk, hogy bolygónk "immunrendszere" elintézné a külső behatolókat és egy szimpla influenzától kipusztulnának.
Véleményem szerint mi átlag emberek nem élnénk meg ,hogy lássuk az idegeneket. Ha képesek idáig eljönni,egy általuk generált vírussal kipusztíthatnák a népesség nagy részét tudtunk nélkül, majd könnyen elvennék ami kell.
Éppen ezért szerintem a világbéke és hasonló nagyon szép elképzelések csak a dodó helyzetét idéznék elő. Mivel nincs szükségünk fegyverekre, nem használjuk őket nincs hadiipar és mint a dodó szárnyai visszafejlődnek. Megszokjuk a békét és a szeretet és mint a dodó a beérkező idegenektől nem félnénk. Utána könnyűszerrel levadásznának és a faj kihal.
Én ezért remélem ,hogy nincs a Földön kívül intelligens élet, különben sose valósulhatnak meg ilyen szép elképzelések,utópiák.
Utálom a Pétereket :)
Viszont kíváncsi lennék, ki is lenne az a Péter pápa...
Ha a Világvége című filmet nem csinálják meg akkor semmi felhajtás nem lenne. Elv. 2000-ben is volt világvége, fura de még élek....A mi és a maják naptára nem egyezik.
Majd ha felnövök és gyerekeim leszenk, büszkén megmutatom nekik a filmet és elmondod" látjátok ezt az anyukátok túlélte" : D
az én Nokiámon 2079.12.31-ig van naptár.
a finnek is legalább olyan okosak mint a maják. :)
Szerintem a maják azért csak 2012-ig írták a naptárjukat, mert egyszerűen nem volt többre idejük...
Ha tovább fennmaradnak biztos folytatták volna.
Bár abban én is egyet értek, hogy változás előtt áll a világ, hogy milyen irányban? Hát az rajtunk is múlik, bár egyes nézetek szerint spirituális irányba haladunk.
Az anyagias világ már nem működik, csak pusztulást hoz, amint láthatjuk nap mint nap a világban.
Remélem, hogy pozitív lesz a változás, különben még a végén tényleg kipusztítjuk magunkat, mi, emberek...
Földönkívüliek?
Hát, az agresszív változatuk már biztos letámadott volna minket (ki tudja, lehet hogy az ő művük, hogy ilyen negatív a világ körülöttünk? :-) ).
A fejlettebbek meg gondolom vannak olyan szinten, hogy nem avatkoznak be látványosan.
Ki tudja? Majd meglátjuk...
Ez csak az én véleményem, semmi különös tudományos alapja nincs...
Igen, itt a vég!
Mindenki aki ragaszkodik földi javaihoz a kárhozat tüzében fog az idők végezetéig szenvedni.
Én egy lehetőséget ajánlok nektek, Szabaduljatok meg földi javaitoktól és és utaljátok át összes pénzeteket nekem, én felvállalom azt a szenvedést amivel ez jár, és megmentem a ti lelketeket, hogy így az örök békéteket megleljétek.
Érdeklődés esetén küldöm a számlaszámom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!