Szerintetek így fog történni amikor meg jönnek az idegenek?
2011. jan. 6. 15:47
1/32 A kérdező kommentje:
Van még egy ilyen linkem, remélem így fog történni, ha pedig nem fog történni semmi akkor nagyon csalódott leszek
2011. jan. 6. 15:52
2/32 anonim válasza:
akkor előre szólok: nagyot fogsz csalódni!
4/32 anonim válasza:
Nahát először azt hittem,hogy ez a Sheldan Spouth Park rajongó,és egy mesét csinált az embereknek,.
Jót nevettem...
5/32 anonim válasza:
Legutóbb még az volt hogy karácsonykor eljönnek megismerkedni a szokásainkkal...
6/32 anonim válasza:
Na szép lesz ha ilyen lófejű földönkívüliek jönnek
Aki kitalálta ezt a honlapot legalább kicsit megerőltethette volna magát ne a filmekben ezerszer látott dogokat írja le.
Mi van ha nem is kell nekik űrhajó simán tudnak repülni bolygóról bolygóra
7/32 anonim válasza:
Ezen énis besírtam xD
Remélem nem fogsz túl nagyot csalódni.. amikor csak város, csak várod az űrlényeket de semmi,semmi és semmi.
8/32 anonim válasza:
Borítékolom neked a csalódást! :D Mondjuk ilyen lapos mellű lófejű csajt, mint ami a rajzon van, szerintem már láttam a múltkor az önkormányzatnál, csak éppen a hegyes fül hiányzott a feje tetejéről. :D
9/32 A kérdező kommentje:
Tudom hogy léteznek hiszen megígérték hogy 2010 október közepén több fényhajóval jelennek meg new your felett és meg jelentek: http://www.youtube.com/watch?v=TbPL91AUAkc
2011. jan. 6. 17:00
10/32 anonim válasza:
egyrészt szánalmas, hogy ezt elhiszed
főleg ez:
Szíriuszi mondások:
Selamat Ja = Hello
Selamat Jarin= áldás
selamat balik=üdvözlés
Za Zu Ma- köszönöm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!