Jönnek az idegenek idén?
Arról sem tudunk, mennyi a valós benzin ár és, hogy mennyi gázt tudna magyarország kitermelni. Arról honnan tudnál, hogy beszélnek a vezetőségel és adnak-e még időt nekik és az anyagi világnak?
Egyébként meg már rég itt vannak.
A maja naptár pedig kör alakú, tehát se eleje se vége a világnak. És nem a gregorián naptárhoz van viszonyítva, tehát mindegy mit takar a manapság használatos naptár. A 2012-es év forduló, de csak mint a szenteste a naphossz viszonylatában. Ez más viszonylatban lesz forduló.
...és elég durva lesz :D
Szerintem érdemes elolvasni David Icke: Az igazság felszabadít című könyvét, tartalmaz pár érdekes elméletet a "földönkívüliekről". Sok hasznos dolgot lehet belőle tanulni. Szerintem valamilyen idegen forma kell, hogy legyen, mert különben nem lenne honnan ihletni a sci-fi filmeket, a képzeletünknek szüksége van valami alapra, hogy dolgozzon belőle valamit pl egy ufot. Egy olyan elmélet is van hogy azért tudjuk elménknek csak pár százalékát kihasználni mert a "börtönőrök" az egyik ellenséges földönkívüli faj így akart minket lekorlátozni, hogy ne tudjuk elérni eredeti mi voltunkat a teljességünket, más szavakkal spirituális valónkat. Elméletben erősödik a felszabadulás úgymond a segítő idegenek segítségével, és ezért van egyre nagyobb jelentősége a spiritualitásnak, amit a vallások mára teljesen elferdítettek mivel mindegyik ellentmond a másiknak, és azt vallja, hogy csak az ő Istenük létezik, szerintem több értelme lenne ha megszabadulnának az "egós" énjüktől és a belső békére összpontosítanának, Eckhart Tolle elég jól kifejti ezt véleményem szerint.
A legjobbakat.
Azt hittem csak a magyar relációra vonatkozik:
Hát itt vannak, és nagyon jönnek!
én már tudom h mi fog történni. A bibliában is le van írvta. Az egész könyv az idegenekről szól. Maga jézus is azt mondta h ő nem közülünk való. Furán hangzik,de az embert vhogy ők hozták létre. Voltak a bukott angyalok,ők elvileg közösültek az emberekkel és ezt nem szabadott volna nekik,ezért lettek bukottak. Megszekték az ,,Istenük,, parancsát. Ők azok,akik most is a rosszat generálják a világban. És egyre sújosabban. Jézus megígérte h vissza fog térni. Ekkor akik hisznek benne,őket kimenti a Földről a többiek akik a gonosz(ő Jézus ellentéte,ők is idegenek és elvileg a Föld alatt vannak) mellett vannak meghalnak. Visszatérve a bukott angyalokhoz egyiptomban a fáraokat félisteneknek tartották.magyarán félig ember,félig idegen. Atlantiszt is elmosta az özönvíz ahol éltek.és azért,mert Isten(idegen) látta h mit tettek és meg kellett ezt akadályozni. A jelenések könyve a jövőről szól és ugyan ez fog történni. A mi Istenünk,aki Jézust küldi h helyre tegyen itt mindent elviszi azokat akik tudják h ki Jézus,meg akik hisznek ebben.
Itt jön ebből elő malakiás jóslata a pápákról. Az utolsó pápánák megítéli a hatalmas bíró a népét. Ki az a
bíró? Vagy Isten,vagy Jézus. Olyan hírek
terjengnek h lemond a pápa.ha lemond és jön az utolsó,akkor ez tényleg igaz. Akik nem hiszik,várják meg a lemondását. Nagy távlatokban írtam le,de
igaz.az egész biblia ugyan az mint a görög mitológia. Ez nem kitalált könyv,hanem történelem. És még annyit a föld alatt lévő idegenekről h amerikában egy kisvárosban fura hangokat hall mindenki.és senki se tudja h honnan jön. A tudósok is azt mondták h a föld alól jön,de nem tudják mi az.lehet h vmi készül. Közeledik a
december 21 és nagyon egybecseng minden.az összes történet kötődik egymáshoz.
Adja Isten hogy rendet csinaljanak a Foldon.De hogy elvigyek azt aki hisz Jezusban...Uramatyam az olahok majd szetlopjak az egesz "Menyei Birodalmat" mint osi fold.:)))
Szoval remelem nem csak a hit hanem elkorcsi normaknak is meg kell feleni maert kulonben kiderul hogy a dakok meg a nenyben is laktak valamint Isten is dak:)) De komolyan ezek a lokottek azt alitjak az Isten ortodox.Uhogy errol enyit .Egyszolva remelem hit es erkolcsi bizonyitek is kell kulonben reg egette a fene az egeszet.
még annyit a malakias jóslatáról h azt is mondta h a 7domb városa leromboltatik. Magyarán Róma és az egész Vatikán. És mind ez
azért mert rosszul csinálták a dolgukat. Sztem ott valami nagyon nem stimmel. 7pecsétes titkokat őriznek holott ez is mindenkire tartozna. Sztem ők nagyon rosszul csinálták a dolgukat és pont ezért
fogja lerombolni. Na de ha lemond Benedek pápa,akkor teljes mértékben merem álítani az igazamat,mert így beigazolódik
a jóslat és vele együtt az egész biblia.
lehet akár így is.egy biztos! Hogy ha megvalósul ez az egész,akkor itt
teljes mértékben új élet,életfelfogás fog kezdődni. Elvileg Jézus aztán 1000évig velünk fog élni. Aki hisz Jézusban az meg fog menekülni,mert
őket elviszik innen. Idézek a jelenések könyvéből. ,,Az ég összehúzódott, mint egy
felgöngyölt könyvtekercs.
(jön az űrhajójuk) Minden hegy és sziget elmozdult
a helyéről.(ezek az űrhajók,csak ők így tudták akkor megfogalmazni)
Jel 6.15
A föld királyai, nagyjai és vezérei,
a gazdagok és a hatalmasok,
mindenki, rabszolga és szabad
elrejtőzött a barlangokban és a
sziklák közt.
(itt azok akik hisznek jézusban belemennek az űrhajókba)
Jel 6.16
És így szóltak a hegyekhez és a
sziklákhoz: "Szakadjatok ránk, s
rejtsetek el bennünket a trónon
ülő és a Bárány haragja elől!
(jézus itt azokat bünteti,akik gonoszak
és hitetlene) Jel 6.17
Eljött haragjuk nagy napja,
ugyan ki állhat meg előttük?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!