Plejád-hívők! Mit fogtok szólni, hogy ha 2012-ben nem jönnek az idegenek megmenteni?
"A Pleiadok most is itt vannak, este nézz délnyugat felé."
Kösz. De nem a csillaghalmazra gondoltam. Én az állítólagos megmentő földönkívüli civilizációra, a galaktikus tanács tagjára gondoltam.
Hát ha nem jönnek, akkor nevetek egy nagyot,
De tudnod kell kérdező, hogy nem csak ők jönnek hanem még sok sok lény. A galaktikus föderációban lévő lények tömegesen jönnek a földre, és segítenek majd az embereknek...
Remélem, hogy jönni fognak mert már alig várom hogy egy másik világ lényeivel találkozzak...
Nagyon nagy élmény lenne nem csak nekem hanem az egész világunknak.
Szerintem én ellopom valamelyik csészealjat és elmegyek valahova mondjuk a Siriusra, vagy nem tudom , :) de jó lesz az biztos... Nem tudom, hogy jönnek-e vagy sem de remélem jönnek és betartják az ígéretüket.
Egyébként a első szerintem a csészealjakra gondolt, amik láthatóak voltak délnyugat felől, 404 is mondta nekem,
elég érdekes lények, de nem biztos, hogy azok plejádok voltak.
Tavaly még az volt hogy karácsonykor jönnek, hogy megismerjék a szokásainkat.
No comment...
Én azt nem értem, hogy miért segítenének nekünk a földönkívüliek. Vagy feltételezzük, hogy náluk működik még az eredendő jóság,
De hogy a konkrét témához is hozzászóljak, szerintem a legtöbbjük le fogja tagadni, hogy "hívő" volt.
(És most nem szkeptikus vagyok.De főleg nem az ebben a topikban általános mocskolódók és offolók közé tartozok!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!