Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Plejád-hívők! Mit fogtok...

Plejád-hívők! Mit fogtok szólni, hogy ha 2012-ben nem jönnek az idegenek megmenteni?

Figyelt kérdés
Ne értsétek félre, nem akarok provokálni csak kiváncsi vagyok! Ott van a ZetaTalk is akinek a vezetője 1995-re tette a nagy eseményt, miután jól beégett, elhalasztotta az eseményeket 2012-re! Egyáltalán hogy lehet hogy egybeesik a maja naptár végével? Amit ráadásul el is számoltak, hiszen újabban 2013-ra jön ki a naptár vége. Szóval mi lesz akkor ha nem jönnek? Akkor egyszerűen átrakjátok más évre? Vagy akkor azt mondjátok majd, hogy itt voltak csak mi nem láttuk őket?
2011. jan. 11. 14:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
A Pleiadok most is itt vannak, este nézz délnyugat felé.
2011. jan. 11. 14:16
 2/16 A kérdező kommentje:

"A Pleiadok most is itt vannak, este nézz délnyugat felé."

Kösz. De nem a csillaghalmazra gondoltam. Én az állítólagos megmentő földönkívüli civilizációra, a galaktikus tanács tagjára gondoltam.

2011. jan. 11. 14:20
 3/16 anonim ***** válasza:
Ja, lol :D
2011. jan. 11. 14:21
 4/16 anonim ***** válasza:

Hát ha nem jönnek, akkor nevetek egy nagyot,

De tudnod kell kérdező, hogy nem csak ők jönnek hanem még sok sok lény. A galaktikus föderációban lévő lények tömegesen jönnek a földre, és segítenek majd az embereknek...

Remélem, hogy jönni fognak mert már alig várom hogy egy másik világ lényeivel találkozzak...

Nagyon nagy élmény lenne nem csak nekem hanem az egész világunknak.

Szerintem én ellopom valamelyik csészealjat és elmegyek valahova mondjuk a Siriusra, vagy nem tudom , :) de jó lesz az biztos... Nem tudom, hogy jönnek-e vagy sem de remélem jönnek és betartják az ígéretüket.

2011. jan. 11. 17:17
 5/16 anonim ***** válasza:

Egyébként a első szerintem a csészealjakra gondolt, amik láthatóak voltak délnyugat felől, 404 is mondta nekem,

elég érdekes lények, de nem biztos, hogy azok plejádok voltak.

2011. jan. 11. 17:19
 6/16 A kérdező kommentje:
Én nem hiszek az ilyen dolgokban, de azért köszönöm a válaszod! Nekem ez a füldönkívüliek jönnek segíteni téma, egy kicsit olyan mintha az emberiség egyedül semmit nem tudna megcsinálna. Olyan lebecsülő...
2011. jan. 11. 17:56
 7/16 anonim ***** válasza:

Tavaly még az volt hogy karácsonykor jönnek, hogy megismerjék a szokásainkat.

No comment...

2011. jan. 11. 20:17
 8/16 anonim ***** válasza:
45%
Látom,ti nem értitek,mire megy ki ez az egész plejád/reptoid/kirxkrax baromság. Az olyan emberek,akik nem hisznek semmilyen földönkívüli létforma létezésében,kitalálták,hogy úgy teszik nevetségessé azokat,akik igen, hogy kitalálják ezt az abszurd plejád/reptoid baromságot. Épeszű ember ilyenekben nem hisz. Szóval ez csak a valódi földönkívüliekben hívőknek a kiparodizálása. Ha pedig valaki mégis komolyan venné, tudok neki egy jó helyet,ahol a plejádok vezetőjével találkozhat. A hely neve: PSZICHIÁTRIA!
2011. jan. 11. 20:53
 9/16 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem, hogy miért segítenének nekünk a földönkívüliek. Vagy feltételezzük, hogy náluk működik még az eredendő jóság,

De hogy a konkrét témához is hozzászóljak, szerintem a legtöbbjük le fogja tagadni, hogy "hívő" volt.

(És most nem szkeptikus vagyok.De főleg nem az ebben a topikban általános mocskolódók és offolók közé tartozok!)

2011. jan. 11. 21:58
 10/16 anonim ***** válasza:
Még elszeretném mondani hogy a szíriusziakról nagyon sok forrás ír amelyek külön állnak egymástól... A plejádokról is nagyon sok különálló forrás van amik meg egyeznek bizonyos szinten... stb.
2011. jan. 12. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!