Már útban van az Annuaki flotta a föld felé, éppen 2012. december.21-én ér ide?
Szerintem azokhoz a szobrokhoz pár tíz gramm varázsgomba is elég volt de hát ki tudja lehet úton vannak.
Azt viszont nem tudom hogyan lehetséges egy ilyen űrhajót észlelni, mert ugye a hiperűrben nem láthatjuk őket, fénysebességnél lassabban haladva viszont a jövő évezredben sem érnének ide mondjuk egy másik csillagrendszerből.
Ezen kívül azt is kétlem, ha vannak ufók szükségük van egy invázióra. Úgysem tudnánk védekezni ellenük, az a civilizáció amelyik kijutott a saját naprendszeréből kicsit korszerűbb fegyverekkel lehet felszerelve mint mi. Nincs szükség invázióra. Ha el akarnának pusztítani minket a kőszobrok idejében nemtudom hányezer évvel ezelőtt már megtették volna
utálom elrontani az izgalmat, de megteszem..
Íme egy elemző-tisztázó cikk a dologról:
(lényegében a fent belinkelt cikk folytatása)
Jó olvasást ;)
na, most sz@rtam össze magam!
nem elég a reptoidoktól parázni, most még ezek az annunnnanakikik vagy kicsodák is nyüstölik az idegeim?!
kész, vége, megyek bunkert ásni...
Nem hiszek benne,de ha mégis igaz lenne ha kedvesek voltak régen most miért jönnének rosz szándékal.A suméroknak is segitettetek,hisz rendkivül fejlett teknologiával rendelkeztek akkori idökhöz képest.
Sött amenyire én tudom még az egyiptomiak is kapcsolatban áltak velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!