Plejád-hívők! Mit fogtok szólni, hogy ha 2012-ben nem jönnek az idegenek megmenteni?
Sziasztok! Én vagyok a Plejád. Látom sok a hülye a földön, én meg most melóhelyen vagyok és nem érek rá.
Térjünk vissza rám 2022-ben.
Most nem tudom, hogy sírjak a sok sületlenség miatt vagy inkább nevessek rajta...:'D
Nem lesz semmifélre megszállás invázió se nagy találkozó se... 2012 és 2015 között a Földünk rezgésszintje megnő ezzel együtt az embereké is. Kapcsolatba is fogunk lépni több idegen civilizációval DE nehogy azt várja valaki, hogy egyszer csak több ezer űrhajó leszáll a Földre és elkezdik tanítani az embereket.. :) Segítenek nekünk de nem így.
Mit fogok szólni?
Semmit.
Ha nem jönnek akkor nem jönnek.
:)
Én úgy tudom hogy a Holdon terveznek valamit 2012.-ben ..... Semjase-ék, Ashtar Sheran....
Egyébként a Plejádok vezetője nem PSZICHIÁTER hanem PTAH !!
Ptah, Semjase apja a Plejádok űrflottájának a parancsnoka.
power ....:
A Plejádok a Fiastyúk csillagcsoport, a Bika csillagképben.
A Taygeta a Plejádok egyik csillaga. Ennek Erra nevű bolygójáról származik Semjase (Szemjáze), egy nő, aki a svájci Billy Meierrel vette föl a kapcsolatot, az 1970-es- '80-as években. 7 évig.
Semjase megalapította Németországban (az akkori NSZK területén) a "Semjase Silver Star" központot. 1984-ben hagyta ezt el, és akkor távozott el a Földről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!