Jönnek az idegenek idén?
Hülyék lennének, ha eddig sem mutatták meg magukat. Még mindig primitívek vagyunk..
Arra viszont kíváncsi leszek hogy dec. 21 után hova teszik a következő világvége időpontját. Vagy belenyugodnak végre?
:)
én ebben az egyetlen egy dátumban hiszek. Nem voltak hülyék a maják az biztos. Valami oknál fogva
mégiscsak addig írták. Az idegenek szerintem már régóta idejárnak. Mennyi olyan megmagyarázhatatlan jelenség van,amit több ezren is láttak. Nem egy-két ember. Meg a piramisok,stonhange,nazca vonalak,stb. Hogyan készültek
el? És a dogonok honnan tudták, hogy a Szíriusz naprendszerben két Nap van?az egyik fehér törpe. Lehetetlen volt oda ellátni,mégis tudták.honnan? Vannak olyan dolgok amik egyszerüen arra következtetnek h itt voltak.Egyiptomi
nyelven az Istent netteronak hívták,ami magyarul ,,egy lény aki a kozmoszból származik,,.
Már itt voltak. Meglátták a Balázs show egyik részét és elmenekültek.
Dec 21 után jönn a magyarázat a következő sorrendbe.
1 Nem a Gregorián naptárat kell alapul venni, ezért kév évet csúszik
2 Okok nem volt 2012.dec.21 én világvége de 2013.xxx.xxx kor a bolygók együttállása nagy lesz és majd az pusztítja el a világot
3 ha ezek sem, akkor majd egy meteor
4 erős naptevékenység felperzseli a földet 3 éven belül
5 atomháború vagy a gépek lázadása
6 reptoidok
7 Schmitt Pál doktorija miatt megáll a föld forogni
stb.
"én ebben az egyetlen egy dátumban hiszek." Kicsi voltál 1999 ben. Nosztradamusz jóslata arra az időpontra szólt. Mégsem lett semmi.
Ebből sem lesz.
(ha meg igen akkor is mindegy, nem tehetsz ellene semmit)
Senki nem mondta, hogy vége lesz a világnak. Csak addig szól az a hülye naptár. Mi sem gyártunk naptárakat 10.000 évre szóval a maják is megelégelték a számolást 3000 évnél.
naés Malakiás jóslata a pápákról?megjósolta mind a 112 pápát. Eddig 111 stimmel. Ez is véletlen talán szkeptikusok? És olyan hírek terjengnek h 15-én lemond a pápa. 112: "Petrus Romanus"
(Római Péter).
Aki az utolsó Pápa lesz, mert az
uralkodása idején fog eljönni a
vég:
A végső üldöztetés idején a Szent
Római Egyházban Petrus
Romanus (Római Péter) fog
uralkodni, aki nagy szenvedések
között fogja táplálni a híveket.
Eztán a hét domb városát
elpusztítják és a rettegett bíró
megítéli a népét. Vége. Ezt jósolta. Ki lehet a bíró? Sztem egyértelmű.
A pápás sztorira annyit hogy mindenbe bele lehet magyarázni hogy igaz. Esetleg ha linkeled a könyvet akkor megnézem.
Az idegenek témára meg annyit hogy:
Miért mentenének meg minket ?
Minden élőlény a nyomástól fejlődik.
A szenvedés viszi őket előre.
Volt idő amikor primitív fegyverekkel kellett levadásznia az embernek az állatokat. Akkor is nagy volt a nyomás. Most más fajta "nehézségek" vannak. De ezektől fejlődünk.
A másik meg az hogy:
Tegyük fel hogy vannak valahol nagyon intelligens idegenek
Miért avatkoznának bele a mi dolgunkba ?
Ha ismerik az embert tudják hogy mi egyből háborúzni akarnánk velük. Az embert se érdekelné ha a hangyák vagy a szúnyogok kihalófélben lennének.
majd kiderül.;)
én úgy beb*szok 21-én fúú...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!