Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Jönnek az idegenek idén?

Arisztoklesz kérdése:

Jönnek az idegenek idén?

Figyelt kérdés
2012. márc. 28. 10:10
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:

De jót fogok röhögni dec. 21-én.

Úgy bizony, nem lesz semmi, és szomorú fejjel mésztek az iskolába. :D

És ha már ott vagytok, szívjatok egy kis tudást a fejetekbe, ne a világűrben fantáziáljatok.

2012. márc. 28. 12:36
 12/60 anonim ***** válasza:
vagy egy kis dzsoját:D
2012. márc. 28. 12:37
 13/60 anonim ***** válasza:
Múlt évben nagy party volt, búcsúzáskor megígérték idén is jönnek.
2012. márc. 28. 12:42
 14/60 anonim ***** válasza:

"Szerintem elobb utobb lepniuk kell az idegeneknek ha ki akarnak menteni minket a pusztulásból"

Mégis miért mentenének ki minket? Mi közük hozzá?

Megérdemeljük a sorsunkat. Fulladjunk meg a saját szemetünkben, amit termelünk. gondolj erre, mikor új Tvt veszel vagy csak elmész a Mcibe, vagy a gyereket a suliba. Minddel mérgezed a környezetet. Szóval megérdemeljük.

Ki akar kimenteni egy hangyabolyt, mielőtt megölik magukat? Senki. Pont ez a helyzet az idegenekkel is. Tojnak ránk jogosan...

Szóval ne várd az idegen segítséget, mert nem lesz.

2012. márc. 28. 12:55
 15/60 A kérdező kommentje:

hogy miért avatkoznának bele? Lehet h már rég beleavatkoztak. Azért az h több ezer éven át más és más civilizációk szinte ugyan arról írtak az

nem lehet véletlen.egyszerűen képtelenség.semmi közük se volt egymáshoz,mégis egyről beszéltek.meg kőbevésték amit láttak. De akkor a Dogonok honnan tudhatták h a szíriusz naprendszerben két Nap van?

Erre az egyre adjatok választ. Itt a link.nem biztos h megjelenik. paranormal.hu/news.php?extend.482

2012. márc. 28. 13:00
 16/60 A kérdező kommentje:
Isteneknek hitték őket mert sokkal fejlettebbek voltak. Akkor miért azt jelenti az egyiptomi nyelven az Isten(nettero) h egy lény aki a kozmoszból származik?szerinted ez is csak véletlen egybeesés?
2012. márc. 28. 13:06
 17/60 anonim ***** válasza:
100%
A sötétbőrű idegenek hozzánk már a jövő héten jönnek, mert lomtalanítás lesz.
2012. márc. 28. 13:47
 18/60 anonim ***** válasza:
Egyszer már megírtam hogy raptoid haverom mondta, hogy a Raptoid Népköztársaság 2 évvel elhalasztotta az inváziót, mert elrohadt az összes tavaly ültetett krumpli. Adjátok tovább !
2012. márc. 28. 14:52
 19/60 A kérdező kommentje:

ezt a raptoid hülyeséget én se hiszem el,én a tényekről beszélek! Egyre több titkos aktát teszek fel a hadseregek,meg a titkosszolgálatok is. Aki ebből poént csinál ő csakis a saját primitívségét mutatja. Nem értem h hogyan lehet azt hinni h csak mi létezünk ebben az elképzelhetetlenül hatalmas világegyetemben. Milliárdnyi naprendszer van minden galaxisban és milliárdnyi galaxis létezik. És csak egyetlen egyen alakult ki élet.na ne nevettessetek már! Mi elvileg 200ezer

éve fejlődünk.a dinoszauruszok itt éltek több 10millió évet. Mi van akkor ha egy másik bolygón már több millió éve fejlődnek az ,,idegenek,, ? Simán képesek lehetnek arra h bejárják az ,,egész,, univerzumot. Amit több ezren látnak és nem tudják megmagyarázni a hatóságok se h mi az azok pontosan ezek az idegenek. Lehet rajta nevetni,de ezek a tények.nem vagyok bekattanva vagy ilyesmi, de én nem csak nézek,hanem látok is.

2012. márc. 28. 15:27
 20/60 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy jönnek-e, viszont mostanában egyre több jelenségről beszélnek emberek , akik láttak valami furcsát az égen.

Személy szerint én is láttam nemrég valamit (2x is), nem tudom h mi volt az, lehetett emberi dolog is. Lehet pár év, évtized vagy évszázad múlva minden embernek bemutatkoznak. Mert azért tényleg furcsa, hogy az őseink rajzolgattak idegen űrhajókat, lényeket. Ha olyan primitívek lettek volna, mint amilyennek hisszük/tanultuk őket, akkor nem hinném, hogy idegen bolygókról, univerzumokról fantáziálgattak volna és még le is rajzolják. Valami módon tudomást kellett szerezniük ezekről a dolgokról.

2012. márc. 28. 17:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!