A közember miért veszi félvárról a 2012-es Reptoid inváziót (földönkívüli fenyegetettséget)?
Én nem vagyok közember, de:
-a reptoid az egy nagy fasság!!!
-ha valóban történne egy ellenséges behatolás idegen lények részéről, akkor ugyanmár, mit tudnánk mi tenni?
Nem olvastam végig, lehet, hogy volt már...
Talán azért, mert még az ostoba közember is azonnal érzi, hogy háborút nem kitűzött időpontban szokás kezdeni. Egyéb hülye kérdés?
na 2013 van de pöc*arcú fa*z.
nem történt semmi te id*óta seg*fej.
HÁ......HÁ
Hát ez rohadj jó volt:D Jót röhögtem :D
Micsoda világ törhetett össze benne ,hogy nem jöttek a reptoidok. :D
Én megértem ,mert valamiben hinnie kell,hogy elmenekülhessen e szörnyű világ gondjai elől.
De nem mind1,hogy komolyan veszed,vagy csak "pihenteted" az "agyad" :)
Helyesebben: vagy csak pihenteted a zagyad.
Hát azért mert attól,hogy közember,még nem hülye. Akik meg még ezen is túl vannak tudják mi van a Bibliában írva. Még Jézus nem jött vissza, tehát nem kell bepiszkolni. Ha már visszajön majd akkor meg azért nem.
Jééééé hát 2012 már el is múlt...Hurrrááááá élünk. sejhaj sose halunk meg. Hát persze,hisz örök életünk van,csak nem ebben a formában.
Ki számít közembernek?
Ki nem az?
Mi a különbség?
Amúgy meg csak a retardált idióta barmok képesek ezt a fasságot komolyan venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!