Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A közember miért veszi félvárr...

A közember miért veszi félvárról a 2012-es Reptoid inváziót (földönkívüli fenyegetettséget)?

Figyelt kérdés
Az átlagemberek nagyon sokat csak legyintenek ezen, pedig meg vannak a régi feljegyzések melyen szerint földönkívüliek gyarmatosították a földet és majd visszatérnek és a maják meg is írták, hogy ez 2012-ben lesz.
2011. okt. 7. 09:30
 41/91 anonim ***** válasza:
85%
Én szeretnék felkészülni a támadásra, milyen előkészületek szükségesek? (sportos fiatal fiu vagyok, vidéken élek)
2011. okt. 7. 14:26
 42/91 anonim ***** válasza:
97%
Feltétlen szükséges: popcorn, kóla, 3d szemüveg.
2011. okt. 7. 14:38
 43/91 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha tényleg bekövetkezne egy ilyen támadás, akkor a "közember" nem is nagyon tudna mit tenni, talán ezért.
2011. okt. 7. 14:44
 44/91 anonim ***** válasza:
100%
hogy nézki 1 reptoid?
2011. okt. 7. 14:47
 45/91 anonim ***** válasza:
100%
Tegyük fel ,hogy bekövetkezhet egy ilyen támadás, vagy egyéb katasztrófa. Szerintetek lehetséges volna kezelni a pánikot? Lehetséges volna minden embert a Föld alá menekíteni? Lehetséges volna megmagyarázni bárkinek is, hogy bocsi, de te már nem férsz be? Szerintetek, ha léteznek biztonságos óvóhelyek, azokat kik számára tartják fenn? Úgyhogy elő a 3D szemüvegekkel, mert nekünk "közembereknek" esélyünk sem lesz.
2011. okt. 7. 14:53
 46/91 anonim válasza:
Azért mert te is Reptoid vagy! ;)
2011. okt. 7. 15:26
 47/91 anonim ***** válasza:
46%
Én úgy hallottam, hogy a reptoidok bankárokat esznek és olajat pisálnak, úgyhogy várom őket szeretettel. :D
2011. okt. 7. 15:36
 48/91 anonim ***** válasza:
Én nem veszem félvállról, már építem a bunkert. Tavaszra kész lesz. Meg gyúrok is, hogy majd bezúzzam őket és megerőszakoljam a nőiket.
2011. okt. 7. 15:44
 49/91 anonim ***** válasza:
70%

"Feltétlen szükséges: popcorn, kóla, 3d szemüveg."

Ez nagy volt, ezen jót nevettem :)

Még jöhet pár ilyen hozzászólás, amióta ezt a kérdést olvasom egyre jobb a kedvem :)

Írjatok csak...

2011. okt. 7. 15:51
 50/91 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező...Nem gondoltál még arra,hogy elmenj Hollywoodba forgatókönyvírónak?Tuti világhírű lennél :)
2011. okt. 7. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!