Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A közember miért veszi félvárr...

A közember miért veszi félvárról a 2012-es Reptoid inváziót (földönkívüli fenyegetettséget)?

Figyelt kérdés
Az átlagemberek nagyon sokat csak legyintenek ezen, pedig meg vannak a régi feljegyzések melyen szerint földönkívüliek gyarmatosították a földet és majd visszatérnek és a maják meg is írták, hogy ez 2012-ben lesz.
2011. okt. 7. 09:30
 51/91 anonim ***** válasza:
85%

A maják megírták?Lol,honnan veszed ezt?

[link]

2011. okt. 7. 18:10
 52/91 anonim ***** válasza:
85%

Remélem elkészül egy ilyen amerikai kasszasiker is, mert megnézném.

Komolyan, amikor ilyeneket írogattok, nem tudom eldönteni, hogy bolondok vagytok, szórakoztok, vagy komolyan el is hiszitek ezt a sok badarságot.

(Szenthelyi Árpit még nem tiltották ki?9

2011. okt. 7. 18:26
 53/91 anonim ***** válasza:
84%

Én elmaradott vagyok, ezért úgy tűnhet félvállról veszem a dolgot.

Mi vagy ki a fene az a Reptoid??

Miért készül mifelénk invázióra??

Miért pont 2012-ben, ezt megüzenték, mint egy hadüzenetet?

Honnan kéne tudnom róla, hogy féljek vagy készüljek?

Mit tehetnék én egyszerű (de nem együgyű) emberke, arra nekem nincs pénzem, hogy vegyek mondjuk egy páncélt. (Tényleg, tudnék venni?)

2011. okt. 7. 19:15
 54/91 anonim ***** válasza:
29%
Nem csak azt veszi félvállról. Ne legyetek már naiveak. A "közember" az orránál tovább nem lát, akármekkora is legyen az.
2011. okt. 7. 19:38
 55/91 anonim ***** válasza:
90%
mert a közembereknek sokkal nagyobb problémáik vannak pl: betudják-e fizetni a számláikat, tudnak-e mit enni, vajon ki fogják-e rúgni holnap a munkahelyéről és még sorolhatnám...és nem a k!b@$zott reptoid invázió amiről mellesleg csak itt lehet olvasni...
2011. okt. 7. 19:53
 56/91 A kérdező kommentje:

Kb itt jól összefoglalták amit a Reptoidekről tudni illik [link]

nem részletezem olvassátok el

2011. okt. 7. 21:00
 57/91 anonim válasza:
100%
hm... Közember... szóóvalezek szerint minden olyan ember közember aki nem hisz vagy vagy kétségei vannak vagy csak nem aakr hinni ebben az UFO ügyben..érdekes..:D Olvasgatok itt gyakorin és minden második kérdés a reptoidokkal foglalkozik.. és mindegyikben az van h nem vehetjük fel velük a küzdelmet.. szóval ha igaz ez az egész szar akkor minek készülődjek?? :D Kevés az infód kérdezőő... Atyavilág TE is KÖZEMBER vagy!!!!!!!!!
2011. okt. 7. 21:08
 58/91 anonim ***** válasza:
84%
19:53 K!rva nagy problémák ezek hallod-e.
2011. okt. 7. 22:56
 59/91 anonim ***** válasza:
84%
21:00 Ezt a szar cikket meg felejtsd el.
2011. okt. 7. 22:57
 60/91 anonim ***** válasza:
22%

mert NEM lesz invázió...-.-"

max (naggyonmax) jönnek meglátogatni, de se világvége, sem invázió nem lesz.

2011. okt. 8. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!