A közember miért veszi félvárról a 2012-es Reptoid inváziót (földönkívüli fenyegetettséget)?
Ööö... mert csak noname internetes hoaxforrások vannak erről?
Vissza is kérdezhetek: miért kéne, hogy elhiggyük?
"A kérdező kommentje:
A nagy emberek lepaktáltak a Reptoidekkel, őket meghagyják hogy legyen aki a leigázott emberi rabszolgáknak a felügyeletét megoldja. Emberek, hát nem rétitek meg ? Jönnek az idegenek és már nincsen sok időnk hátra."
A Lipótmezőt meg bezárták, igazán kár volt. /lehet, hogy az is a reptoidok műve, és ott fognak leszállni?/
"A közember miért veszi félvárról a 2012-es Reptoid inváziót "
Miért, a politikusok komolyan veszik?Még nem hallottam bejelenteni a híradóban, hogy reptoid invázió közeleg.
Embeeer...
Azért ezt most így elképzeltem, ahogy Orbán bejelenti:
Kedves barátaim! Raptoidokra kell felkészülnünk!
XDDDDDD
Óóó, én felkészültem. Amióta tudok erről, legalább napi 1-2 alkalommal szexelek a párommal. Ha már úgysem sokáig lehet.
Más egyebet minek csináljak? Ezt meg nem fogom kiírni a homlokomra :D:D
"Miért, a politikusok komolyan veszik?Még nem hallottam bejelenteni a híradóban, hogy reptoid invázió közeleg."
Én is erről beszélek.
De erre úgy sem kerül sor:D Mert nem is lesz semmi.:)
hát nem rétitek meg ?
Hát nem rétem...
11:21
Ja, én is eltudom képzelni, szinte hallom :
"...Még az idén 2000 millió forintot különítünk el a 2012-ben érkező raptoidok fogadására.Aggodalomra semmi ok, csupán az új beruházás miatt jönnek,nálunk hozzák létre ugyanis az első kísérleti és csészealj javító üzemet, amellyel sok ember megélhetését biztosítják majd.
A raptoidokra kivetett tejúthasználati és földtelek bérlési adó hatékonyan hozzájárul majd az államadósság csökkentéséhez." :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!