Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A közember miért veszi félvárr...

A közember miért veszi félvárról a 2012-es Reptoid inváziót (földönkívüli fenyegetettséget)?

Figyelt kérdés
Az átlagemberek nagyon sokat csak legyintenek ezen, pedig meg vannak a régi feljegyzések melyen szerint földönkívüliek gyarmatosították a földet és majd visszatérnek és a maják meg is írták, hogy ez 2012-ben lesz.
2011. okt. 7. 09:30
 71/91 kris.king ***** válasza:
Gyarmatosították a Földet? Hogy űztük el őket? A Majákról meg le lehet szállni nem jósoltak semmit. És ha lesz is invázió akkor igen váratlanul fog minket érni míg ti napokon át azon agyalhattok hogy: jaj mi lesz? Akkor ki jár jobban?
2011. okt. 15. 22:26
 72/91 A kérdező kommentje:

Nagyon sokan félvárról veszik ezt az egész Reptoidos dolgot, hogy biztosan kipusztúlnak addig pl x-es vetette fel, meg majd ha ideérnek van még időnk, de viszont már nem sok van hátra, alig egy év.

És azt honnan veszitek hogy pont decemberben fog elkezdődni mi van, ha akkor zárúl le és már elkezdődik nyáron vagy még előtte. Hiszen a maják is azt írták, hogy addigra már lezárúl egy korszak dehát előbb kell elkezdeni az inváziót.

2011. okt. 16. 18:35
 73/91 zöldségnyúllal ***** válasza:
Mert tudatlanok! Én speciel már elkészítettem a saját atombunkerem, ételt, vizet is gyüjtöttem, úgy jó 300 évre, de viszek le növényeket, állatokat, a fegyverarzenál is majdnem kész, csak a Bob Marley CD-k és a fü nincs még lent :DD
2011. okt. 16. 18:55
 74/91 anonim válasza:

Komolyan kedves író..:)

Te egyébként csak a kíváncsiság kedvéért milyen nemű és hány éves vagy?

Ez roppant mód érdekel.

2011. okt. 17. 10:12
 75/91 kris.king ***** válasza:
De várom már 2012-őt. Na akkor vajon mivel fogják magyarázni a reptoidok késését?
2011. okt. 20. 17:18
 76/91 anonim ***** válasza:
Mert nem hisznek abban amiben te hiszel. Te is közember vagy csak materialista tipikus kommunista ideologiával szennyezett. valamikor szerettem volna hinni az ijesmiben de ennek semi logikus eséje és valoság alapja nincs. te azt látod amit láttatnak veled. kapcsold ki a TV és meglátod ki a valóság.
2011. okt. 20. 20:04
 77/91 anonim ***** válasza:
Nyugi, amíg Chuck Norris köztünk van nem lesz semmi féle invázió :D
2011. okt. 20. 20:23
 78/91 anonim ***** válasza:
Ígyhát az átlagember ebben a dologban felette áll a nem átlagnak.
2011. nov. 2. 19:36
 79/91 anonim ***** válasza:
kérdező tán leszédültél a félvárról?
2012. márc. 13. 07:40
 80/91 anonim ***** válasza:

Én nem vettem félvállról, de nem tudtam honnan jönnek, egyfolytában forgolódtam, most szédülési zavarokkal kezelnek az orvosok.

Ha egyszer kigyógyulok, megfogadtam, még egyszer nem tojok be, lesz ami lesz...

2012. márc. 13. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!