Gabriel99 kérdése:
Miért hiszitek el 404 ökörködését?
Figyelt kérdés
2011. szept. 28. 09:37
21/116 anonim válasza:
Nem a reptoidok vitték el mindegy, de az a lényeg valószínűleg már nem tartózkodik a földön és előtte az utazásra edzett, még írta is a honlapján, hogy mostanában nem fog ráérni feljönni. [link]
22/116 anonim válasza:
Ja és azt kihagytam, hogy ezek után szerintem érthető miért nem válaszolt.
23/116 anonim válasza:
Ápr.29- Május 4.
Ezek voltak az utolsó dátumok amikor írt.
24/116 anonim válasza:
71%-os küldtem neked emailt ha lehet emailben válaszolj.
26/116 anonim válasza:
Inkább az a kérdés hogy a hozzád hasonló emberek mért kötnek bele másokba?
Ha nem hiszed el a történeteit, akkor nem hiszed... Nem kéne avval próbálkozni hogy elvedd mások hitét... Ha ők elhiszik az az ő dolguk, és kész törődj bele.
27/116 anonim válasza:
Reptoid Ezredes 5 válasza:
Te hiszel 404-nek?:)
csak kíváncsiságból kérdezem.
28/116 anonim válasza:
Persze válaszolok majd ha megjön, csak várni kell rá:S Amúgy miért törölték "az emberiség bűnös faj" című kérdésem?
29/116 anonim válasza:
Igen, hiszek, nincs ebben semmi baj.
30/116 anonim válasza:
Oké. Pár perce küldtem még csak el.
Nem tudom miért törölték azt a kérdést most nem olvastam el. Mi volt benne? Volt valami veszekedés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!