Miért hiszitek el 404 ökörködését?
nem ellenségeskedem, vele, hanem épp ellenkezőleg! ki szeretném nyitni a szemét h lássa: megvezették a hazugság szellemei. a Biblia nyíltan beszél ezekről a lényekről. nem kell diploma, csak józan ész és rá lehet jönni.
én is "ufós" voltam évekig, de rájöttem kik is ezek a lények.
404 és társai nem akarnak rájönni?
nekem 404 aszt monta h a bibliát 212 ember írta annakidején és aszt is monta h kik voltak de nem név szerint monta hanem h mivel foglalkoztak de már sajnos elfelejtettem de majd +kérdezem megint.és 404 aszt monta h a bibliában sok ellentmondást talált és monta is h miket majd dumálj vele erről.mondom dumálgassatok és még azis lehet h lesz közös témátok.ha valakit +akarsz ismerni akkor ne úgy közelíccs hozzá h hazudik mer eszt nem tudhatod előre.bizonyosoggyál +arról h hazudik e.
Szabad a pálya.nem áll íz utadba senki. mért nem teszed? de vigyázz 404 jó emberismerő és van olyan képessége h +érez dolgokat nem tudom h csinálja gondolom eszt se monta még senkinek.pedig így van.mikor dumáltunk és előtte ültem +érzett velem kapcsolatos dolgokat és kérdesztem tőlle h honnan a f@szomból tudja ezeket és aszt monta h mióta az idegenekkel tartja a kapcsolatot azóta képes rá. és látod ezzel se dicsekszik én is akkor tuttam +mikor személyesen dumáltunk.azér mondom h nem neten hanem személyesen tucc valakit +ismerni.
amúgy lehet h fogsz tőlle félni mer a szeme ijesztő tiszta piros és kb 190cm magas és így elsőre ijesztőnek fog tűnni a látvány de ez csk a látszat amúgy tök rendes ha közelebbről +ismered.nem fog +enni bár ki tuggya :D
Ferenczy Gergely
Írhatok neked privit?
Nem olvastam végig az oldalt kérdező, amit küldtél, nekem ehhez nincs idegzetem és tudod miért nincs?
Azért, mert ha te is átélnél olyat, amiről olvasgattál gondolom párat, tudod, hogy elrabolták az ufok meg stb.. Akkor te is kezdenél valamiben hinni. És az nem a démon lenne hidd el..
Annyit még fejts már ki nekem, hogy a te általad említett démonoknak miért van szükségük űrhajókra?
nincs szükségük űrhajókra, és nem is azzal jönnek, hanem igézetet-képzetet bocsátanak az emberre. képesek hatni az anyagra, és manipulálnak az emberi érzékszervekkel.
pestiesen szólva: vetítenek ezerrel :)
soha nem mondtam, h 404 hazudik. azt mondtam, benyelte a bukott szellemi lények félrevezető manipulációját.
Tudtam, hogy ezt fogod válaszolni.
És miért akarják manipulálni az emberek elméjét, mi szükségük lenne rá? Egyáltalán minek akarják manipulálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!