Csutak_Balazs kérdése:
Az UFO hívők hány százaléka Isten hívő? Csak az Ufo hívők válasza érdekel- egyszerű kíváncsiságból, hátsó gondolatok nélkül. Szerintem 0?
Figyelt kérdés
2011. szept. 17. 23:16
71/73 A kérdező kommentje:
Nem vagyok pápai szóvivő , nem is akaraok igazán állást foglalni , csak meditáltam. Pont ilyesmik jártak az eszemben , hogy ha Isten teremtette az UFOkat , akkor arról mi nem tudtunk. Tehát ez csakis a kiűzetás után történhetett ? , vagy esetleg előtte de egy másik világban , stb. Kíváncsi voltam , hogy másoknak milyen ötletek ugranak be ? Nagyon egyszerű azt mondani , hogy a kettő kizárja egymást , de igazából rengeteg más lehetőség létezik.
2011. szept. 22. 10:25
72/73 anonim válasza:
Hiszek Istenben is, az UFÓkban is. A Biblia azt írja, hogy Isten megteremtette az Eget és a Földet. De azt egy szóval sem említi, hogy hány eget és földet teremtett. Tudományos szempontból, és matematikailag is léteznek más világok.
73/73 anonim válasza:
Ez már tényleg egoizmus, hogy a saját kitalációját az embernek más környezetekre erőltetitek. Már magába a földön is az, de hogy egészen odáig fajulni, hogy mindent az teremtett, nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!