Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha egy napig te lennél isten,...

Ha egy napig te lennél isten, mit tennél?

Figyelt kérdés
Min változtatnál? (Nem csak egy napig.)
2011. okt. 15. 11:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Eltörölném a betegségeket.tudom,hogy valamiben meg kell halni,de akkor is...
2011. okt. 15. 11:15
 2/18 x) ***** válasza:
94%
Szerintem kiirtanám az emberiséget. Tökre tettük ezt a bolygót, jobb lenne nélkülünk. :)
2011. okt. 15. 12:02
 3/18 anonim ***** válasza:
Én is azt tenném mint x), egy kivétellel: az 1000 legjobb nőt megtartanám magamnak :))
2011. okt. 15. 12:45
 4/18 anonim ***** válasza:
46%
X), te még írni se tudsz nem hogy még isten legyél... (Tökre tettük) amúgy én is kiirtanám az emberiséget.
2011. okt. 15. 15:57
 5/18 x) ***** válasza:
Most attól hogy írástudatlan kretén vagyok még válaszolhatok nem? A kérdésben az áll mit tennék ha én lennék az isten... ez nem azt jelenti hogy lehetnék is, csak hogy mi lenne ha. :D
2011. okt. 15. 16:03
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Lerombolnám Nyújorkot és Loszándzseleszt, mert az olyan hálliwúdi.
2011. okt. 15. 16:34
 7/18 anonim válasza:
Személyi kultusz övezne.
2011. okt. 15. 17:02
 8/18 anonim válasza:
100%

- betegések eltörlése

- minden rosszakaratú, gonosz ember jóvátevése (!)

- megvilágosítani minden egyes embert a környezet és az állatok védésére (például ne használjunk autót - erre jó lenne az is, hogy egy embernek "megsúgnám", hogy tervezzen egy olyan autót vagy járművet, ami nem benzinnel vagy hasonlóval működik, hanem környezettudatos, el lehet vele menni akárhová nagy távon is - majd akik elvesztették emiatt az állásukat, erőt adnék nekik az újrakezdésre egy másik szakmában)

- visszafagyasztanám az Antarktiszt

:-)

2011. okt. 15. 17:39
 9/18 anonim ***** válasza:

Én vagyok az Isten a kezdetek óta.

Vagyis pontosítok mi vagyunk az Isten, a mindenség maga az Isten a kezdetek óta.

Nem tudnék mit tenni, mert az örök érvényű törvény választ minket ketté, aztán egyesít újra.

"Szerintem kiirtanám az emberiséget" azt csinálod :)

2011. okt. 15. 18:15
 10/18 anonim ***** válasza:

17:39

ne haragudj, de nem lennél egy bölcs Isten.

annak a korszaknak már vége. most a pusztulás korszakában vagyunk. pusztulnunk kell, pusztítanunk kell, hogy aztán megint teremthessünk.

2011. okt. 15. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!