Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha egy napig te lennél isten,...

Ha egy napig te lennél isten, mit tennél?

Figyelt kérdés
Min változtatnál? (Nem csak egy napig.)
2011. okt. 15. 11:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Isten egy fiktív entitás, de menjünk bele a játékba: kiirtanám a "kiválasztott népemet". :p
2011. okt. 16. 09:20
 12/18 A kérdező kommentje:
Hát igen, ez csak egy játék. Kösz mindenkinek a válaszokat. Én többek között a dohányzást is nagyon egészségessé tenném :)
2011. okt. 17. 08:01
 13/18 anonim válasza:

tegnapelőtt 18:31

te inkább hagynád, hogy vesszenek az emberek a gyógyíthatatlan betegségükben, csak azért, hogy pusztuljunk ki, hogy majd új életet teremtsünk? Vagy hagyjuk inkább az állatokat is kipusztulni?!

Arról nem is beszélve, hogy az ember nem mindig tanul a hibájából - ha igen, akkor már rég környezetbarát autókkal kéne közlekednünk.

2011. okt. 17. 15:26
 14/18 anonim ***** válasza:

"te inkább hagynád, hogy vesszenek az emberek a gyógyíthatatlan betegségükben, csak azért, hogy pusztuljunk ki, hogy majd új életet teremtsünk? Vagy hagyjuk inkább az állatokat is kipusztulni?!............."

gondolkozz már. meg kell halnunk egy gyógyithatatlan betegségben, balesetben, stb..... ez az élet rendje. te mindenkit életbenhagynál? akkor azért pusztulnánk el. az állatok minden nap MIATTAD is pusztulnak, mert ugye húst eszünk.

ennek így kell lennie.

2011. okt. 19. 00:27
 15/18 anonim válasza:

"te mindenkit életbenhagynál? akkor azért pusztulnánk el."

ezt légyszíves magyarázd el! :D

amúgy, nem hagynék senkit se életben, csak ne legyen ennyi baleset meg betegség... inkább öregedjünk meg! így normálisabb lenne az élet rendje SZERINTEM.

Ha szerinted nem, akkor nem. Én nem vitázni akarok, csak elmondtam a véleményemet, úgy ahogy te is. Nem vagyunk egyformák! :)

2011. okt. 19. 16:09
 16/18 anonim ***** válasza:

""te mindenkit életbenhagynál? akkor azért pusztulnánk el."

ezt légyszíves magyarázd el! :D "

a földön jelenleg él 6milliárd ember. ha te lennél az Isten, egy év mulva élne 7milliárd, majd megin egy év mulva 8 milliárd 10 év múlva 16milliárd. minden élelmet megennénk, a föld tartalékait teljesen felélnénk, és egyszerre pusztulnánnk ki. tudod ezt nevezik túlnépesedésnek.

2011. okt. 19. 21:06
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha én lennék Isten-- először is nagytakarítást csinálnék, minden szemetet megsemmisítenék ez mindenre és mindenkire értendő. aztán igazságosan elosztanám a földet és azt mondanám kaptatok még egy lehetőséget a becsületes élethez.
2012. máj. 15. 00:54
 18/18 PappZs válasza:
Én elűzném a betegségeket halált stb. Egy csomó pénzt adnék minden emberbek és a hajléktalanokat segiteném. Amúgy valaki szemében mindenki Isten.x)
2013. nov. 16. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!