Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az UFO hívők hány százaléka...

Csutak_Balazs kérdése:

Az UFO hívők hány százaléka Isten hívő? Csak az Ufo hívők válasza érdekel- egyszerű kíváncsiságból, hátsó gondolatok nélkül. Szerintem 0?

Figyelt kérdés
2011. szept. 17. 23:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért csinálják de csak az veszi be akit már vagy gyerekkorától így nevelnek, vagy felnőtt de könnyen befolyásolható. Én pl eleve kizártnak tartom hogy Noé ennek a bárkának a hatszorosát felépítette volna egyedül 1 hét alatt, ráadásul fából, tervrajz nélkül, még 1 nyamvatt kalapács és szög se volt akkoriban, csak kötözni tudta volna kötéllel, az meg nem bírt volna ki egy ekkora gigantikus tömeget. [link] mégis vannak akik elhiszik. Tudok még ilyeneket mondani csak már nincs időm. A lényeg ha valaki logikusan gondolkodik az rájön hogy a biblia az mese amit emberek írtak, csak akkoriban még nem gondolhattak erre hogy egyszer majd olyan fejlett lesz a tudomány hogy kiderülnek azok a lehetetlen dolgok amikről írtak. Akkoriban még hihető volt mert akkor még nem gondolhattak ilyen dolgokra, de ahogy fejlődik a tudomány úgy csökken a biblia hihetősége is. Ma már csak az hisz Istenbe akinek valami nincs rendbe az életével és reménykedni akar valamibe. Sajnálom ezeket az embereket. Nézd én régen elmentem egy ilyen gyülekezetbe mert meghívtak és mit láttam? Mindenkinek volt valami testi vagy szellemi fogyatéka és imádkoztak hogy jobb legyen. A szívem szakadt meg rajtuk és nem is mondtam nekik hogy hiába imádkoznak, nem akartam elvenni tőlük az utolsó reményüket is. Így legalább fel tudnak kapaszkodni az életben ha hisznek benne. De ha egy egészséges és értelmes embert látok annak elmondom hogy figyelj öreg gondolkodj logikusan elmondom neki az érveim és belátja hogy tényleg van benne valami. Utána rá hagyom hagy döntsön végül is nem akarok senkit se befolyásolni de ha már fáj a hülyeség akkor nem tudom megállni hogy ne szóljak.
2011. szept. 18. 15:04
 32/73 anonim ***** válasza:
Abba nem hiszek hogy az ufók idejönnek de földönkívüliek 100%hogy léteznek valahol és végtelen számban!
2011. szept. 18. 15:15
 33/73 GusztixD ***** válasza:
szerintemis a noé bárka mitomén mi hülyeség de akor most mérvanaz hogy vannak éptületek emberek állatok? kicsinálta? mert ha amajmoktól származnánk naponta kikéne onnan sétálni egy embernek! az a másik hülyeség a molekulák v mik azmég nagyobb hülyeség szóval itt arólvan szó hogy pl mi volt elöbb? a tyúk vagya tojás? az ember vagyaz állat? vagynetán a molekula vagy micsoda? na ere még a nemisten hívök se tudnak válaszolni de mégmindig aza kérdés hogy akor honan származunk? na ere adjatok nekünk választ!
2011. szept. 18. 19:30
 34/73 anonim ***** válasza:
Ennyi butaságot már rég hallottam. Nem értem hogy hogyan nem képes kiemelkedni egy keresztény az ignorancia homályából.
2011. szept. 18. 19:41
 35/73 GusztixD ***** válasza:
na mondmá meg te nagyon okos pls kiváncsivagyok
2011. szept. 18. 19:46
 36/73 anonim ***** válasza:
Éljen Fisz a reptoidok vezére!
2011. szept. 18. 19:51
 37/73 anonim ***** válasza:
Nem értem miért kéne agymosott kölyköket győzködnöm guszti. Az írásaidból csak úgy csurog a butaság -minden sértő szándék nélkül írom ezt-, és rád is rád-férne egy édes anyanyelvünk tanfolyam.:)
2011. szept. 18. 19:56
 38/73 GusztixD ***** válasza:
áá hülyevagyte..
2011. szept. 18. 20:16
 39/73 anonim ***** válasza:
100%
No igen, ez például 3 szó a magyar nyelvben.
2011. szept. 18. 20:26
 40/73 anonim válasza:
én nem hiszek istenben. inkább az ufókban hiszek! szerintem ők teremtetén ezt a földet. és az is milyen hogy mária meg kéri istent hogy legyen gyermeke és máris terhes.. azért ez kicsit fura meg az ókori embereket anyira érdekelte a csillagászat. és ők okosabbak is voltak a mai embereknél. pedig még számítani sem tudtak. szóval erről enyit isten is földönkívüli volt azért tudott anyi mindent és azért támadt fel!!
2011. szept. 18. 20:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!