És az a több ezer galaxis honnan van? És előttük mi volt?
2011. szept. 18. 07:12
12/73 anonim válasza:
Az ufóhívők 43,56% a hisz bennem. Az ufóhívők 3,94% a az ufókban sem igazán. A többiek hisznek az ufókban, de azok nem léteznek... Opsszzz ezt elcsesztem.
Üdv: Isten atyátok
2011. szept. 18. 07:50
13/73 anonim válasza:
UFO-kat én úgy értem, hogy tuti van élet a földön kívül is, hiszen olyan nagy az Univerzum, biztos, van még1 olyan bolygó, mint a Föld. Szerintem lehet vki istenhívő és "ufohívő" is, ahogy hívod.
2011. szept. 18. 08:09
14/73 anonim válasza:
0%-a.
2011. szept. 18. 08:32
15/73 anonim válasza:
Csak, hogy tisztában legyetek a dolgokkal: Idén év elején Benedek pápa, a katolikus egyház feje, Isten földi helytartója elismerte, hogy amilyen nagy az univerzum, és amennyire nagy Isten hatalma, nm elképzelhetetlen, hogy teremtett még rajtunk kívül is értelmes lényeket.
Tényleg nem értem, hogy miért zárná ki egymást ez a két dolog.
2011. szept. 18. 08:41
16/73 anonim válasza:
Nem vagyok egy buzgó vallás hívő, de hiszek Istenben és a földönkívüliek létezésében is.
2011. szept. 18. 09:46
17/73 GusztixD válasza:
Énis hiszek istenbe de a földönkívüliekben is ha nincs isten akor most talán nemis beszélgetnénk de az nagyon nagy hülyeség hogy csak miélünk ebben a táguló világban és lehetséges hogy ebben a pillanatba egy új faj is létre jött!
2011. szept. 18. 10:03
18/73 anonim válasza:
Én mieőtt láttam földönkívülit élőbe (holtan) akkor is hittem Istenbe és miután 404 mutatott nekem egy idegen lény tetemét utána se változott a véleményem ugyanúgy megmaratt a hitem tehát hiszek Istenbe továbra is. Sok bűnöm van nem tagadom a parancsolatait nemtartom be mer a nőknek nem tudok eenálni de hinni hiszek benne mer a szüleim anno vallásosak votak mondig vittek a templomba misére és ott ismertem meg Istent.
2011. szept. 18. 10:11
19/73 anonim válasza:
Ferenczy Gergely
Akkor most menj el egy könyvesboltba és ismerkedj meg a Helyesírási szótárral is.
Hiszek Istenben, vallásos vagyok, és hiszem, hogy élnek rajtunk kívül mások is az univerzumban, akik lehetnek akár emberek is, de a zöld trutymós 3szögfejű izékben nem hiszek. És utálom azt a szót, hogy UFO (Azonosítatlan Repülő Tárgy). Hiszen ha eldobnak valamit, amiről nem tudod hogy mi az, neked az is UFO lesz, de mégsem az az UFO, amire mindenki gondol a szó hallatára.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!