Csutak_Balazs kérdése:
Az UFO hívők hány százaléka Isten hívő? Csak az Ufo hívők válasza érdekel- egyszerű kíváncsiságból, hátsó gondolatok nélkül. Szerintem 0?
Figyelt kérdés
2011. szept. 17. 23:16
61/73 anonim válasza:
Viszont örülök neki , hogy végre intelligens emberrel vitatkozhattam és nem egy Hollywood által kimosott agyúval. :)
62/73 anonim válasza:
Én is Isten vagyok, csak még fejlődési stádiumban vagyok. Ha elértem az Isteni létet gyúrok homokból magamnak élő játékokat és kiosztom a parancsolataim rájuk és nézem ahogy éhen halnak ahogy a tiétek is ezt teszi most.
63/73 anonim válasza:
Na, azt hiszem elég lesz mára a személyes beszélgetésekből. Itt a kérdésre kéne válaszolni vélemény szerint.
64/73 anonim válasza:
Igen a látott filmre hivatkoztál, amit sajnálom, hogy nem láttam! Igen tényleg érdekes, hogy sokan tesznek föl kérdéseket állítólagos találkozásokról amik mindennapossá válnak! Fiatal vagyok de hülye nem, hogy ezeknek bedőljek! Én is örülök, hogy méltó vitapartnerem van!
65/73 anonim válasza:
Miért pontozzátok le,azt aki hisz Istenben?
Látszik az értelmi szinvonal...
66/73 anonim válasza:
Isten megteremté az embereket a saját képükre! -- De a kérdés az az: Hogy hol???
67/73 anonim válasza:
A (zsidó) ember megteremti istent a saját képére. Hogy hol? Ez elég ködös.
68/73 A kérdező kommentje:
Szerintem eléggé kizárják egymást Isten és az UFO-k. Hogy miért ? Azért , mert mi mind Ádámtól és Évától származunk , rajtuk kívül pedig más nem evett az almából , hogy okosodjon. tehát az emberen kívül más értelmes lények nem léteznek.
És mégsem egészen zárják ki egymást: Isten teremthetett más értelmes lényeket a kiüldöztetés után és elfelejtette az orrunkra kötni . Vagy Isten csakis a mi dimenziónkban , mi galaxisunkban , a mi világunkban az Egy Örök Igaz ...
Azt viszont nem tudom elfogadni , hogy valaki hisz Istenben , Darwinban , az Evolúcióban , a Véletlenben és mind egyszerre...
2011. szept. 20. 21:20
69/73 anonim válasza:
Csutak Balázs; pápai szóvivő.
70/73 anonim válasza:
És ha összekötnénk úgy, hogy a földönkívüli civilizációkat is Isten teremtette ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!