Az UFO hívők hány százaléka Isten hívő? Csak az Ufo hívők válasza érdekel- egyszerű kíváncsiságból, hátsó gondolatok nélkül. Szerintem 0?
Isten igazságait nem lehet megcáfolni, ha valaki utána jár! Az hogy más bolygón is lenne élet, az nem valószínű, persze a nagy számok törvénye az evolúcióval keverve megengedi ezt az opciót is. Na de a semmiből nem tud kialakulni az élet, pláne ilyen sokszínűen. Az ember kromoszómái több milliárd féle képen tudnak egymáshoz csatlakozni, de ha nem így tennék ahogy most teszik, akkor nem lennénk életképesek. Ennek nagyon kicsi a valószínűsége. Valamint hogy jött létre az első baktérium?
És ha létre is jöhetett, akkor mit evett? Mert azt már az általánosban is tanítják, hogy ami szerves az él (vagy élt), de szerves tápanyaggal táplálkozik. Az az egy szerencsétlen véletlenül kialakult élőlány mit evett? Az evolúció több sebből vérzik, de mégis ezt tanítják az iskolában Marx utasítására, mondván hogy majd ami nem világos azt bebizonyítják. Hmmm, érdekes hozzáállás. Akkor bármit ki lehetne találni egy feltevésre alapozva, mondván hogy majd...
Én Istenben hiszek és volt is és van is bizonyságom a létezéséről.
1. Isten a biblia szerint szellemi lény. Szellemek pedig nem léteznek.
2. Biblia szerint mivel magyarázható a neandervölgyi ember. Valamint a fajok kialakulása, részleges fejlődési ciklusai és kipusztulása. A leletek nem 4 napot mutatnak, hanem millió éveket. Ezért nem tudom, hogyan lehet megmagyarázni ezt pár napos teremtéssel. Nem csak egy koponyát találtak, hanem több egész csontvázat. A feltárások a mai napig tartanak Európaszerte.
3. Ha isten mindent tud előre mert tökéletes, akkor azt is kellett volna tudnia hogy Éva és Ádám vétkezni fog. Ennek ellenére mégis megcsinálta őket?
4. Miért kellett megszülnie kínok kínján Máriának Jézust, ha mint Isten megtehette volna hogy leengedi a fiát pólyában Máriának hogy tessék ez az én fiam neveljétek fel, mind ezt szülés nélkül ahogy Évát és Ádámot is szülés nélkül létrehozta.
5. A paradicsomban miért büntette meg a kígyót isten ha nem is tehet arról hogy belebújt az ördög?
6. Miért ölt meg isten minden elsőszülött csecsemőt az angyalokkal? Miért volt ilyen kegyetlen? Még Hitler se ölne csecsemőket pedig ő aztán gonosz volt. Hát szegény ártatlan csecsemők kinek vagy minek ártottak? Hát normális dolog ez?
7. Ha van isten miért szereti nézni hogy Afrikába és más országokba éhen halnak ártatlan emberek?
8. Ha isten régen megmutatta magát most miért nem jön? Igazságos az ha régen nem titkolózott nem bujkált most meg igen? Nem úgy lenne fer ha ugyan úgy megmutatkozna mint régen? Mi ez a bujkálás? Legalább csak 1 köhögést vagy krákogást adhatna h itt vagyok vagy valami ami tényleg bizonyítaná hogy létezik. De 1 könyv az hülyeség. Mér kéne neki 1 emberkézzel írt könyv ha ő is létre tudna hozni egyet.
Végre már egy értelmes kérdés !
Az UFO- , és az Istenhit is nagyon közel állnak egymáshoz.
A racionális bizonyíték mindkettő létezéséről gyakorlatilag nulla. Mindkettő egy felsőbbrendű intelligencia létezésében hisz.A különbség minimális , az egyikek Szűz Mária jelenik meg , a másiknak űrhajók.
Szerintem ,nem kizáró ok , hogy valaki mindkettőben higgyen.
UFO-t még a vadászpilóták , légirányítók se láttak ( biztos információm van az elmúlt 25 évre ) . A tűzgömb is valószínüleg vmi meteorológiai jelenség (gömbvillám) volt.
Az egészségügyi problémád meg lehet , h megoldódott volna magától is . Erre nem is gondoltál ?
Ufót , legalábbis honvédségi repülősök nem láttak. A legjobb
barátom az , már 25 éve , tőle tudom. Pedig hisz a földönkívüli civilizációkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!