Nézd a barátom apukája is a Honvédségnél szolgált! Az aktív évek alatt nem állhatnak elő egy ilyen storyval mert vége a pályafutásuknak le FÜV-ezik pszichikai alkalmatlanság miatt! Honvédségi dolgozó vagyok tudom, hogy megy ez. Az, hogy a barátod, ismerősöd nem látott még nem jelenti azt, hogy más se láthatott. A barátom apukája azt mondta a barátomnak, hogy egymás között se (legalább is ő nem) osztják meg ezeket. Elég ha egy rosszakaró hallja és ugrott a katonai pályafutás, a nyugdíj a megbízhatóság. Amúgy a mexicói légierő és a kormány már elismerte az UFO-k létezését egy a mexicói légierő által készített felvétel miatt.
2011. szept. 19. 13:50
52/73 anonim válasza:
A barátom nyugdíjas pilóta (30 éve ismerem) ,nekem nem tagadná , legfeljebb annyit mondana , hogy nem beszélhetek róla. El ne hidd már , hogy akkora titkolózás folyik , hogy még egymásközt se beszélnének róla. A légierő az első ,akit UFO-észlelésnél riasztanának.
És , volt már olyan katonai kísérlet , amit inkább UFO-nak tituláltak , minthogy kiderüljön az igazság (Roswell).
2011. szept. 19. 14:01
53/73 anonim válasza:
Elhiszem, hiszen Honvédségnél dolgozom. Ismétlem nem meggyőzni szeretnék senkit, nekem bőven elég amit én tapasztaltam. Azért a mexikói esetet ne ugorjuk át! Nem hiszem, hogy pusztán keftelésből beismerne egy ilyen dolgot egy kormány és az az alá tartozó légierő. A roswelli esetet akkor miért állították be egy meterológiai ballon balesetének és a halálos ágyán egy katona miért mondta, hogy valóban UFO volt. Az FBI sem azért tette közzé a honlapján mert egy meterológiai ballon volt.
2011. szept. 19. 14:14
54/73 anonim válasza:
Erre válasz ad a Spectrumon mostanában adott dokumentumfilm ( talán Rosswell is a cime) , amit ajánlok figyelmedbe:
A titkosítás nagyrészét mostanában oldották fel.
Egy háromszoros hangsebességget tudó, titánból készült kémrepülőgépet teszteltek . Nem lett volna túl jó a hidegháború idején, ha a Szovjetúnió tudomására jut a kísérlet . Egyet földhöz is sikerült csapniuk.
Mivel sok civil is látta a repüléseket nekik találták ki a meteorológiai léggömböt. A baj a polgári pilótákkal volt . Ők ezt nem vették volna be , így nekik cáfolták a repülések tényét . Így lettek azonosítatlan repülő tárgyak.
Sok valódi felvételt mutatnak benne, az akkor, ott dolgozók nyilatkoznak (, a pilóták is).
Nekem elég magyarázatot adott az esetre.
2011. szept. 19. 14:49
55/73 anonim válasza:
Nyilván azért találtak idegen testeket és a Jurassic park maszkmestere azért mondta akkoriban, hogyha ez hamisítvány akkor tanulni szeretne a készítőtől, mert ez az egész kitaláció. Nem hinném, hogy bárki a halálos ágyán erről kezdene el hazudozni. A mexikói dolog nyitva maradt. Az egész kormány a légierővel együtt hazudik mert nincs jobb dolguk? Azóta több (európai kormány is elismerte -hivatalosan- az UFO-k létezését). Viszont Isten létezését még csak bizonyítani se próbálta senki hivatalosan és egy kormány sem ismerte el......
2011. szept. 19. 14:59
56/73 anonim válasza:
Kicsit elkalandoztunk az alapkérdéstől . :)
Félreértesz , én nem állítottam , hogy a Földet nem látogatták meg még idegen civilizációk (, akár űrhajókkal).Nem is állíthatom . Kicsi rá az esély , de lehet. Csak a magyar légierő elmúlt 25 évéről beszéltem.
A mexikói kormány se tudom , mit állított. Miért ne lehetne , hogy ők is ember által kifejlesztett újítást láttak. Közel se biztos , h Űrhajó volt.
És , hogy ki mit beszél a halálos ágyánál az lehet kacsa is.
2011. szept. 19. 15:17
57/73 anonim válasza:
Igen, tényleg elkanyarodtunk az alapkérdéstől! :) Te csak arról a 25 évről beszélsz amit a barátod említett, az esetlegesen vezetett ilyen témájú aktákba nem láthatott bele. Egy kormány pedig nem jelent ki ilyet ameddig ki nem zárt minden ember alkotta masinát! Ezzel saját magát tenné nevetségessé!
2011. szept. 19. 15:22
58/73 anonim válasza:
Azonosíthatatlan repülő tárgy , az nem feltétlenül űrhajó.
Ilyent nem egyszer ismertek már el.
Leírtam , h Rosswel-nél az amerikai kormány is inkább ezt a variációt választotta.
2011. szept. 19. 15:25
59/73 anonim válasza:
Igen, de mi van ha az a változat a kamu?
2011. szept. 19. 15:32
60/73 anonim válasza:
Persze lehet , mindkét oldalon kamu magyarázat . Most erre a
dokufilmre hivatkoztam . Én is hittem (főleg fiatal koromban) a roswelli űrlényben , de ez meggyőzött.
Ajánlom nézd majd meg ! Érdekes.
A lényeg ,amit nevetségesnek tartok : itt a GYIK-en naponta találkoznak űrlényekkel , szellemekkel , stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!