Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Kinyílt a negyedik szemem,...

Kinyílt a negyedik szemem, lehet ebből bajom?

Figyelt kérdés
Sikerült elérnem, hogy kinyíljon a negyedik szemem is. Naponta 8 órát meditáltam, koncentráltam, elértem a transzt mire egyszer csak megvilágosodtam, hogy minden amit eddig gondoltam, még három szemmel is, az oltári nagy baromság. Most hogy tudom az igazságot, kicsit aggódom, hogy nálam hatalmasabbak megölnek, amiért túl sokat tudok. Szerintetek?
2011. aug. 29. 23:01
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
MIF*SZBAJODVAN?
2011. szept. 1. 00:13
 22/23 anonim ***** válasza:

Ragnarok: megválaszoltad a kérdést! xD

egyébként 08-29 23:19-esnek:

a megvilágosodás azt jelenti, hogy valaki tisztábban látja a dolgokat, átlátja őket, megérti, gyorsabb a gondolkodása, zavaró gondolatok meg egyebek nem fogják akadályozni. Legalábbis én így képzelem el. Tehát nem azt hogy sok mindent tud amit eddig nem. Néha nekem is van ilyen érzésem, amikor tisztább az agyam :) De a negyedik harmadik szemben nem hiszek, bár olyan értelemben működhet, hogy valakinek az agya másképp kezd el működni, akkor ráfoghatjuk hogy megvilágosodott, vagy bármi egyéb...

2011. szept. 9. 16:27
 23/23 anonim ***** válasza:

az embernek 2 szeme van ennyi ez fake...

a 3. szem az csak egy kitalált dolog amiben az ilyen meditálós emberek(bocs nem tom pontos megfogalmazástxD)

hisznek...xD

2011. okt. 24. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!