Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Kinyílt a negyedik szemem,...

Kinyílt a negyedik szemem, lehet ebből bajom?

Figyelt kérdés
Sikerült elérnem, hogy kinyíljon a negyedik szemem is. Naponta 8 órát meditáltam, koncentráltam, elértem a transzt mire egyszer csak megvilágosodtam, hogy minden amit eddig gondoltam, még három szemmel is, az oltári nagy baromság. Most hogy tudom az igazságot, kicsit aggódom, hogy nálam hatalmasabbak megölnek, amiért túl sokat tudok. Szerintetek?
2011. aug. 29. 23:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
93%
Miért kell ekkora fake baromsággal fárasztani az emberek idegeit? Ekkora hülyeségre nem lehet már értelmesen válaszolni.
2011. aug. 29. 23:38
 12/23 anonim ***** válasza:
88%
na, ezek szerint látsz az ánuszoddal. az király, mert akkor nem vagy terhes
2011. aug. 29. 23:56
 13/23 anonim ***** válasza:
Mi az igazság? Mond el nekünk, így nem te leszel az egyetlen aki tudja, ergo hiábavaló lenne a nálad hatalmasabbaknak megölnie téged.
2011. aug. 30. 00:56
 14/23 anonim ***** válasza:

transz állapotot egyszerű dobszóval is elő lehet idézni, nem kell hozzá napi 8órát koncentrálni.....

ha "tudnád az igazságot" akkor nem aggódnál amiatt, hogy megölnek.

"persze nem isteni tudatként..."

minden tudat Isteni tudat...

"meditáláskór mire gondol a tudatod"

a nirvana állapothoz, a megvilágosodáshoz a Satipatthana meditáció vezet, ami a tudat teljes kiürítését jelenti

2011. aug. 30. 07:17
 15/23 anonim ***** válasza:
EGYÉRTELMŰ KITALÁCIÓ
2011. aug. 30. 09:18
 16/23 anonim ***** válasza:

Fake kérdés, mint ahogy korábban is írta valaki a 3. szem csak a tobozmirigy stimulálásával nyílhat ki, és teljesen is csak a Kundalini felemelkedésével.

Vannak mellék csakrák a 3. szem körül, szokták őket 4. szemnek 5. szemnek nevezni, de ezek tényleg csak mellékcsakrák. Az asztrális látás tökéletesítéséért felelnek, és nem lehet túl sokat tudni. A tudás hiánya mondatja ezt az emberekkel általában.

2011. aug. 30. 09:26
 17/23 Solarian ***** válasza:

Csak egy dolgot szeretnék.

Most feltettem magamban egy kérdést. Válaszolj Igennel vagy Nemmel. Akár privátba. Akármit mondasz elhiszem mert én se ismerem a választ. Kösz a segítséget.

2011. aug. 30. 22:01
 18/23 anonim ***** válasza:
Fisz, én tényleg a feleséged akarok lenni
2011. aug. 30. 22:17
 19/23 anonim ***** válasza:
89%
Hova a tökömbe pakoljátok már ezeket a szemeiteket?... Nem néztek ki szarul ennyi szemmel?
2011. aug. 31. 00:19
 20/23 anonim ***** válasza:
88%
Ez nem semmi,hogy itt embereket kérdezel meg afelől amit elvileg ezen tudás elérésével már meg tudsz válaszolni,pedig itt egyeseknek csak kettő szemük van.
2011. aug. 31. 01:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!