Kinyílt a negyedik szemem, lehet ebből bajom?
és mit látsz a 4. szemeddel ?
ki akarna megölni?
de ha amugy is sokat látsz akkor ha látod h meg akarnak ölni akkor bujál el
Mi van, bővebben?
meditáláskór mire gondol a tudatod, a kozmikus tudással feltudtad venni-e a kapcsolatot, tudsz e információkat letölteni és felteni..
Ha igen akkor légyszíves mond el hogy mi volt a mu királynő idején, és melyik évben volt ez... Voltak-e akkoriban istenek vagy sem...
Miért hagytak el minket az idegenek mint egy 6-7 ezer évvel ezelőtt...
Ha kinyílt a negyedik szemed, amiről még nem hallottam, akkor a kozmikus tudással is feltudod venni a gondolkodást... A lényeg, hogy tudnod kell mindent ami a 5 dimenzióban létezik... és az alatt lévő dimenziókban..
mond ki volt az utolsó isteni lény a földön és mikor halt meg?
Ez hülyeség , a harmadik szem a toboz mirigy kifejlett állapotában jelenik meg, mikor a tudat kiszabadul.....
A negyedik szem , ha van akkor tudnod kell szinte mindent, és nagyon sok mindent, persze nem isteni tudatként... De ha a matrixal az-az a kozmikus tudással fel tudod venni a kapcsolatot akkor nagyon sok mindent tudhatsz meg...
Szóval válaszolj a kérdéseimre...
De van negyedik szem. Persze ezt csak azok tudják, akinek már van legalább három. De végülis anélkül is belátható, minden tudásnál van magasabb rendű tudás! Mikor már azt hiszed, minden tudás birtokosa vagy, és megelégednél vele, rá kell hogy jöjj, hogy mindig lesz egy újabb "héj" amit nekiállhatsz megismerni!
Sajnos sok energiát vesz el, az elmúlt hetem emiatt nagyon kimerült volt, és egyelőre más információk után kutattam, de később szívesen megosztom a kérdésekre a választ.
de mire jó ez?
most meg tudod nézni hogy a szomszéd néninek milyen színű a bugyija? Neked nem is kell google? a wikipédia a fejedbe van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!