Aki látta már a negyedik típusú találkozást annak vélemények?
Dögunalom. Az is kamu, hogy igaz történet alapján készült. Nincs ilyen UFO ügy, nem is volt soha. Az egész csak a hatás kedvéért van.
A film se nem látványos, se nem feszült, se nem megható. Egy szürke posvány az egész.
Hát nem tudom, én jó pár napig nem tudtam aludni miatta... MOndjuk én nagyon beleélem magam az ilysmikbe.
Az, hogy kamu-e vagy sem meg nem itt fogod megtudni, kedves kérdező.
Én nagy sci-fi rajongó vagyok, gyerekkoromtól érdekel az UFO-téma, és nekem ez a film bizony tetszett.
Persze én akkor néztem meg, amikor itthon (Mo.) még vadiúj volt, és nem bömbölték bele minden fórumba, hogy kamu. Úgyhogy minden előzetes tudás nélkül, abban a hitben ültem le megnézni a filmet, hogy megtörtént eset.
Így egész más hangulata volt, és néhol kellemesen meg is rémisztett - amit nálam nem könnyű elérni.
Utána csak úgy tudtam elaludni (este néztem), hogy rákerestem a neten a történetre, és miután kiderült, hogy nem igaz, már jól aludtam. ;))
ui.: A "rolla", gondolom, csak elírás... a "róla" helyett.;)
ha megnézed a felvételeket látszik, hogy kazettára vették fel, de mért? már akkoriban is volt jó minőségű kamera, nem csak kazettás, és egy pszichológustól ez alap követelmény, hogy normálisan tudja elemezni a felvételt.
hatásvadász film, de ha az ember tudatlanul nézni, akkor durva lehet.
az a kérdés hogy mire számítottak a készítők: nyilván nem éppen moziba illik egy "valós" történet. nem is szórakoztató. semmiképp. vagy félsz tőle, vagy unalmasnak tartod, mert tudod, hogy átverés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!