Komolyan hisztek 404-ben? (lentebb kifejtem mire is
gondolok)
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben nagyon elszaporodtak ezek a 404-el kapcsolatos kérdések, így hát megnéztem, hogy ez az ember mégis ki és miket válaszolt. Szerintem ez a 404 valami unatkozó tizenéves, aki több felhasználót is regisztrált magának pl:Patkánykirály, így megerősítheti a saját válaszait, illetve volt 404 és Patkánykirály között egy veszekedés, aminek az lett a vége, hogy Patkánykirálynak mutatott valami földönkívüli fejet egy befőttesüvegben. Szerintetek ez nem röhejes? Ezen egyszerűen csak nevetni tudok. A legnagyobb bajom viszont azokkal az emberekkel van, akik valóban hisznek is neki. Félreértés ne essék én is hiszek abban, hogy léteznek földönkívüli civilizációk, akik még a Földön is jártak. De most komolyan pont a gyakorikerdesek.hu-n akarnák megosztani a tudásukat velünk? Szánalmas, aki hisz neki. Viszont a vicces válaszolók mindig megmosolyogtatnak. Nekik azt üzenem, hogy csak így tovább ne higgyetek neki. :) Valld már be 404, hogy csak hülyítetted a népet, mert sokan hisznek neked. Írjátok le, hogy mit gondoltok a véleményemről, de ha lehet, akkor normálisan. Annak örülnék, ha 404 is írna ide!
Nem fogom végignézni a videot mivel több mint 2 óra!És még mindig nem hiszem el!
2011. aug. 21. 22:31
52/224 A kérdező kommentje:
Miféle bizonyítékot akarsz?
2011. aug. 21. 22:32
53/224 A kérdező kommentje:
Egyébként ha megnézed a videót sok mindenre választ kaphatsz.
2011. aug. 21. 22:33
54/224 anonim válasza:
A minap volt egy ugyan ilyen kérdés, a kérdező nem hitt 404-nek aztán 404 "meglátogatta", nem véletlenül te írtad azt a kérdést is?
2011. aug. 21. 22:36
55/224 .Anonymus. válasza:
A dolgozószobájában van,ha 404 idejön és azt mondja igaz,akkor elhiszem!
2011. aug. 21. 22:37
56/224 anonim válasza:
:D
2011. aug. 21. 22:42
57/224 anonim válasza:
A f@szom! Valaki linkeljen már egy normális kérdést, ahova írt 404!
2011. aug. 21. 22:45
58/224 A kérdező kommentje:
Jó csak kamuztam. Egyébként arra akartam rávilágítani, hogy egy 404-es kérdés mennyi választ tud generálni és az emberek milyen hiszékenyek, akkor, ha valakinél ott járt 404. Az utolsó előtti a válaszló a normálisak táborába tartozik,mert egyből átlátott ezen. Ti ketten pedig szerintem azért nem hiszitek el mert az az ember regisztrálta a két felhasználót, aki a 404 nevűt. Magyarán ti vagytok 404 (a nagy kamus), aki azért találta ki ezt az egészet mert sötét, mint az ég. De el kell ismernem ezek a konyhás beszólások jók voltak. Szinte sírva röhögtem rajtuk. Ja és 404 kitalálójának üzenem, hogy ő ilyen:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!