Komolyan hisztek 404-ben? (lentebb kifejtem mire is gondolok)
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben nagyon elszaporodtak ezek a 404-el kapcsolatos kérdések, így hát megnéztem, hogy ez az ember mégis ki és miket válaszolt. Szerintem ez a 404 valami unatkozó tizenéves, aki több felhasználót is regisztrált magának pl:Patkánykirály, így megerősítheti a saját válaszait, illetve volt 404 és Patkánykirály között egy veszekedés, aminek az lett a vége, hogy Patkánykirálynak mutatott valami földönkívüli fejet egy befőttesüvegben. Szerintetek ez nem röhejes? Ezen egyszerűen csak nevetni tudok. A legnagyobb bajom viszont azokkal az emberekkel van, akik valóban hisznek is neki. Félreértés ne essék én is hiszek abban, hogy léteznek földönkívüli civilizációk, akik még a Földön is jártak. De most komolyan pont a gyakorikerdesek.hu-n akarnák megosztani a tudásukat velünk? Szánalmas, aki hisz neki. Viszont a vicces válaszolók mindig megmosolyogtatnak. Nekik azt üzenem, hogy csak így tovább ne higgyetek neki. :) Valld már be 404, hogy csak hülyítetted a népet, mert sokan hisznek neked. Írjátok le, hogy mit gondoltok a véleményemről, de ha lehet, akkor normálisan. Annak örülnék, ha 404 is írna ide!2011. aug. 21. 19:42
41/224 .Anonymus. válasza:
De meg is kérdezheted tőle
42/224 A kérdező kommentje:
Biztos nem hiszitek el, de esküszöm itt járt nálam 404 az előbb. Elmagyarázta, hogyan lehetséges ez a sok minden amit kérdeztem. Én nem hittem volna, hogy 404 valódi. Hát menten elájulok. Akkora hatással volt rám, hogy nem is hinnétek el. Ezentúl minden szavát elhiszem.
2011. aug. 21. 22:10
44/224 anonim válasza:
Akkor kettő 404 van mer az egyik most ment be a dolgozószobájába a másik + a kérdezőnél kolbászol :D
46/224 A kérdező kommentje:
Teljesen emberi, de van a homlokán egy bőrrész, amit fel tud nyitni, így láthatóvá válik egy szimbólum, amivel igazolja, hogy kapcsolatban áll a földönkívüliekkel. Vannak más ismertetőjegyei is, de sajnos megtiltotta, hogy ezekről beszéljek.
2011. aug. 21. 22:15
48/224 A kérdező kommentje:
Igen itt járt, egy gömbvillám szerűséggel jött, de nem tudom mi volt az, mivel ő sem árulta el.
2011. aug. 21. 22:16
50/224 A kérdező kommentje:
Mi van irigykedsz, hogy téged nem látogattatott meg csak engem. Már az elején írtam, hogy nem hiszek benne, de mostmár minden megváltozott az egész életfelfogásom más lett. Ezt a filmet is ő mutatta meg:
http://www.youtube.com/watch?v=bm7L30iC6Vo
Azt mondta gyorsan küldjem tovább mielőtt a CIA letörli.
2011. aug. 21. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!