Mikor rakja fel 404 a földönkívülis világító kövét, talán soha mert nem is létezik?
xDD Liza ez jó volt :D
De igaz is..
Nekem van egy igazi 404-em!
Itt van a szobámban felkötve az aranypiramisomra. Sötétben világít, ha lekvároskenyérrel dobálom de ő is maga olyan sötét, hogy Prazochentrikusan abtagizál (a plejádok így reagálnak a sötétségre).
Ha nagyon rendesek vagytok és nem fogtok beszólni, akkor feldugok egy seprűt a seggébe. Sokszor dugunk fel ezt-azt neki, barátaimmal el is neveztük gondolkodó kristálynak. Nem akarom még megmutatni a világnak mert még éretlen gyökerek, ezért csak én szoktam nézegetni és ha kéri akkor elverem egy atlasszal.
GYK: a fluoreszkáló kövek nem önálló fényforrások, hanem bizonyos hullámhosszú fényforrással meg vannak világítva (pl UV, IR) és ezt az energiát elnyeli majd más hullámhoszon sugározza szét és ettől látszik különböző színűnek.
( [link]
Kedves 404!
a váltakozó fényerejű kő még hihető is lenne, csak a probléma az, hogy a mai technológiával, és pszichológiával, meg lehetne oldani ezt a dolgot itt a földön is, és csak nagyon kevesek tudnák leleplezni...
ha bizonyítani akarsz valamit, azt bizonyító erejű, tudományos dologgal tedd...pl ha valami nevesebb kémiai labornak beadnád a követ, és azok nyilvánosságra hoznák hogy van bizonyíték a földönkívüliekre, az pl már hihető lenne, kérdés persze hogy mennyire lehet egy ilyen cégben megbízni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!