Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Létezik trillió fényevekről,...

Létezik trillió fényevekről, azonnali materiális távolbahatás?

Figyelt kérdés

404 írta ezt :

Miután felvette az első kapocsolatot a Krixkraxokkal (tehát még fizikailag be sem mérték) a meditáció megszakítása után, fizikailag érezte jelenlétüket és a lámpát is leoltották !

"Ijedtemben az agyam reflex szerűen megszakította a beszélgetést, testem magához tért, de még akkor is éreztem mint hogy ha keresett volna engem, mint ha nem akarná hogy abbahagyjam vele a beszélgetést. Már rég felriadtam a meditációból, de még akkor is éreztem hogy keres, és kérte hogy válaszoljak hogy megtaláljon, de nem mertem válaszolni. Én már befejeztem, mégis mondta hogy jön felém, elindult. A szobámban a lámpa vibrálni kezdett, hol világított hol nem, és én nagyon megijedtem. Kiszaladtam a szobámból és kb. egy percen át még utána is éreztem a jelenlétét. Elbújtam mint egy kis nyuszi, s nem válaszoltam és egyszer csak elmúlt, nem szólalt meg már többet. Békén hagyott, leszált rólam."

forrás : http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__1536..

Több mint ezer trillió fényévre van a krixkrax galaxys 404 videója szerint, mégis azonnali materiális távolhatás tőrténe hogyan lehet ez ?

2011. máj. 10. 23:39
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Főleg 404 válaszát várom, de aki tudja az válaszolhat.
2011. máj. 10. 23:40
 2/25 anonim ***** válasza:
2011. máj. 10. 23:49
 3/25 A kérdező kommentje:

Az más :D Én fizikus vagyok, ebből vizsgáztam.

A lokális okság paradoxonja, alias EPR paraboxon, ott csupán nem materiális kölcsönhatás van ! Az is csak akkor, ha korábban egy emisszióból keletkezett a két anyag ! Itt most korábbi emisszió nincsen, bemérés nincsen, és materiális távolhatás van ! Ha valaki bebizonyítja adok neki Nóbel díjat.

2011. máj. 10. 23:58
 4/25 404 ***** válasza:
64%

Kedves kérdező!

Nem akarlak meg bántani, de nem hinném hogy te fizikus vagy. Egy okos ember soha nem kérdezne olyat amire maga is tudja a választ. Igaz, lehetsz okos attól hogy nem tudod a választ. De egy fizikustól nem elvárt hogy a gyakorikerdesek.hu-n az ufo kategóriába tájékozódik és egy szerinte értelmi fogyatékos embert faggat, amikor köztudott hogy a fizikusok az emberi tudomány által tájékozódnak, csak azt tudják amit megtanítottak nekik és semmilyen saját tapasztalatuk és önmegvalósításuk nincs.

A kérdésed illetve kérésed interneten keresztül lehetetlen bebizonyítani. Tudod, teljesen mindegy hogy te milyen távol vagy egy magasabb szintű intelligenciával rendelkező fajjal szemben, akik képesek téged olyan apró atomjaidra lebontani hogy átvigyenek egy 5 méteres atom biztos beton bunker falon 200 méter mélyről, egy olyan technikával amit az ember csak 3000év múlva érne el, nos egy ilyen szintű értelemmel szemben az ember fizikai materiális elmélete (ami ráadásul néha-néha állandóan megkérdőjelezi önmagát is), nem tekinthet érthetőnek egy ilyen paranormális jelenséget mint a távoli galaxisból érkező idegenek által küldött ismeretlen természetfeletti erők okoznak. Hol van az ember ahhoz hogy ezt felfogja! Az fizika mint olyan, ember alkotta tudományág és az ismeretlen jelenségek melyek attól hogy minden eddigi relativitás elméletet felülmúlnak attól még léteznek, és attól hogy nem tudod a megoldást, attól még van megoldás. Béke veled! Szeretlek!

2011. máj. 11. 04:23
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Én fizikából kitűnő voltam ennek ellenére 404 mániákus vagyok mert 404 egy kedves és intelligens ember. UFO-kutatót is kedvelem de ő már eltűnt sajnos az utóbbi időbe. Remélem visszajön! Szóval az igaz hogy sok mindent nem tud vagy tévesen tudnak a fizikusok ezt én is beismerem. A fizikába sajnos gyakran vannak olyan képletek amik 200 év múlva lehet hogy eszement hülyeségek lesznek. Erre jó példa Einsten. Régen az ő képletei baromságok voltak, ma meg azt kell megtanulni. Anno voltak olyan dolgok a fizikába amitől a mai 21. századi ember a haját tépi kínjába. De vannak ilyen téves elméletek ugyan úgy a biológiába és minden tudományágban előfordul. Ahogy haladunk a korral egyre csak változik a tudomány is. Elképzelhető hogy amit 404 átélt hogy ahogy ő fogalmazott paranormális jelenséget, azt pár száz év múlva meg fogjuk érteni. De mindig tanul az ember és mindig vannak és lesznek olyan csodák amiket nem értünk és nem fogunk megérteni soha. Ezt tudomásul kell venni mivel az ember egy tökéletlen lény ami még fejlődésbe van állandóan kísérletezik és hülyeségeket csinál. Csak akkor értene meg mindent ha tökéletes lenne. Lehet hogy 404 hazudik és nem volt ilyen élménye, de az igaz hogy vannak olyan megmagyarázhatatlan jelenségek amire a tudósok sem találnak magyarázatot nem hogy még te. Nem voltál ott 404gyel amikor ez történt vele, de ha ott lettél volna és te is megtapasztaltad volna akkor se hinnéd el mivel már olyan szinten elutasítasz magadtól minden természetfeletti lehetőséget hogy neked csak a fizika létezik semmi más. nem kell azért bántani valakit mert elmondta az élményeit. Ha nem hiszed el az a te dolgod. De a lejáratósdi már gyerekes és szánalmas és saját magad égeted vele.
2011. máj. 11. 11:13
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Mért az létezik hogy egy lény (Isten) megalkotta a földet és élőlényeket csinált rá a semmiből? Vagy az létezik hogy a semmiből kialakult az evolúció? Hogy létezik az hogy régen olyan piramisokat csináltak amiket a mai szakember se lenne képes megcsinálni? Ennyi erővel én már semmin nem csodálkozok! Valahonnan idejött az élet a földre mert azt nem veszem be hogy a semmiből kialakult.
2011. máj. 11. 12:55
 7/25 anonim ***** válasza:
És akkor ahonnan idejött ott hogy alakult ki?
2011. máj. 11. 13:25
 8/25 A kérdező kommentje:

Nagyon megleptél a válaszoddal. Egy olyan ember, aki szerint a kölcsönös tiszteleten alapuló társalgás az ideális, hogyan nevezheted a fórumozó társad értelmi fogyatékosnak, azon nem lepődtem meg, hogy a rovat témájából és az észrevételek minőségéből adódóan némi kételkedéssel fogadd, hogy fizikus vagyok, bár kétségbe vonást nem vártam.

Én fizikusként, nem itt tájékozódom a tudomány legújabb felfedezéseit illetően, mert azt megbeszélhetem a kollegákkal illetve eredeti forrásból szoktam elolvasni. Ellenben a kutatás azt jelenti, hogy új eddig ismeretlen területeken járva információt gyűjt az ember. A fizikusok is kísérletekből szerzik a tudásukat, Én is minden félévben laboratóriumokban mértem végig szinte az összes egyetemi jelenséget és így a saját tapasztalataim közé tartozik, jogy nem csupán szárazon, hanem a jelenségeket megísmervén megtapasztalás által jártam végig az utat. Mint fizikus nem alkotok semmiről sem előre elrendeltetett véleményt, mivel tudom hogy a tudásunk fejlődésével új ismeretek bírtokába kerülünk, mivel már sokszor volt ez így a tudománytőrténetben. Azt a kérdést tettem fel, hogy hogyan lehetséges ekkora távolságból materiális azonnali távolhatás. Akinek magyarázata van azt szívesen meghallgatom és megvizsgálom !

Ki kell ábrándítsalak, a fizikusokról alkotott véleményed, nagyon helytelen. Rosszúl látsz minket. Mint fizikus egyrészt nagyságok vállain állunk, mivel a világ összes eddigi fizikusainak munkáit és eredményeit felhasználva finomítjuk tudásunkat állandóan, hogy a lehető legjobban leírja a valóságot. A száraznak tűnő elméleti fizikát is jelessel abszolváltam egyetemen, amely a jelenségek legapróbb boncolgatását teszi lehetővé, amelyet egy pusztán tapasztalásra alkalmazkodott ember nem képes. Másrészt viszont, mint az korábban leírtam, laboratóriumokban elvégzett mérésekkel jutottam, gyakorlati megtapasztaláshoz, ezek nem voltak könnyűek. (Landau-Lifsic 1-4 kötete, Budó Ágoston: Kísérleti fizika 1-3 kötete. Nagy Károly: Elmélet Fizika 4 kötete. kiegészítve Általános relatívitás elmélet, kvantummechanika stb) Rengeteg fizikus számtalan területen dolgozik a világon és számtalan projektben értek és érnek el jelentős eredményeket, erre most helyhiány miatt nem térek ki. A fizikusok eleve okosok. Nem szeretném magamat magasztosítani, mert csak védekezek a degradáló szemlélettel. Egyrészt bejutni sem nehéz, másrészt elvégezni sem éppen könnyű dolog, de a végére hatalmas tudást halmoz az ember, minden szinten !

Az ember a tudás által tesz szert ismeretekre, igaz hogy a természet vizsgálatából ered maga a tudása is. Hatalmas az emberiség mai tudása és egyre csak bővűl, mivel a tudományos módszerek lehetősvé teszik a fejlődést, mert hitelesen reprodukálható jelenségekből szerzzük az információt, melyet később komoly elméleti apparátussal vizsgálunk. Így jutott el az emberiség az ősközösségi társadalomból oda hogy holdra szálljon, hogy még ne is említsek egyéb vívmányokat. Tudásunk egyre bővűl és ezért mindent meg kell tenni.

Az a baj, hogy az általad említett azonnali távolbahatás nem létezik anyagi szinten és információs szinten sem. Mivel információs szinten is korlátozott ez a kapcsolat !

Magyrázat :

Magának az Einstein-Podolsky-Rosen paradoxonnak, azaz a lokális okság paradoxonjának egy különleges alkalmazása. A lényeg : a kvantum világban míg egy részecske vagy fény ( ami sem nem részecske, sem nem hullám ) míg meg nem figyeljük ill kölcsönhatásba nem lép valamivel, ill mérést nem végzünk rajta, addig a számára lehetséges állapotok koherens szuperpozíciójában van, : azaz mindenhol. Mikor megfigyeljük mérés által, akkor redukálódik azaz a hullámfüggvény összeugrik, és egyetlen állapotba kerül. Ha egy atombol egyetlen részecskekibocsájtásból, azaz olyankor amikor olyan dolgok keletkeznek amik egyek voltak, szétrepülnek, akkor bizonyos egymással szinkron kvantum tulajdonságaik nem vesznek fel egzakt értéket. Mindazonáltal, hogyha az egyik ilyen részecskén megfigyeljük az egyik kvantumtulajdonságot az felvesz egy értéket, és ezzel ugyanabban a pillanatban az a másik is akármekkora távolságból. Ez az azonnali információs távolbahatás ! Ha pl kétféle értéket vehet fel egy egy részecske, és az egyiken az egyik ilyen értéket felveszi és megtudjuk határozni, hogy melyiket, akkor azzal összefüggésben azon a nagyon távol levő másikon megjelenik egyidőben a másik érték, mindenféle fizikai kapcsolat nélkül is! Ezt nevezik azonnali távolhatásnak. Fontos megjegyeznem, hogy itt csupán kvantum tulajdonságokról van szó, nem pedig anyag átvitelröl, mivel az nem lehetséges.

Elöljáróban ennyit, ha maga a jelenség és amit megcsináltak valakit érdekel, akkor javaslom hiteles forrásból olvassa el.

ajánlom figyelmetekbe az idevonatkozó cikket

[link]

„A tudósok sajnos most sem fedezték fel a teleportáció megvalósításának lehetõségét – legalább is abban az értelemben, ahogy mi laikusok értelmezzük a ‘távolba továbbítást, de ismét kísérleti bizonyítékokat találtak arra, hogy a kvantumelmélet helyes, mégha néha olyan eredményekre is vezet, amit józan paraszti ésszel nehezen tudunk felfogni.”

-Teleportációt nem lehet csinálni, az anyagátvitel nem létezik ! Teleportációt és transzportálást nem lehet csinálni, és nem is csináltak csak névhasonlóság van, de a tartalom más.Nincsen anyag átvitel és anyag továbbítás, ahogyan az a laikusok számára értendő, mint teleportáció ! Ez pusztán egy szerencsétlen névhasonlóság. Én ezt a cikket annak idején frissen olvastam, és olvastam az eredeti forrást is, sőt minden forrást eredeti nyelven eredeti publikációkban nem pedig eltorzúlt bulvár lapokban.

Itt a kvantummechanika különlegességeiben megbúvó dolgokat kihasználva vittek véghez információ átvitelhez, ami pusztán információ átvitelt jenet !!! és nem anyagot, mégkevésbé atomot vagy részecskét.

Amit mondasz az teljesen irreális : "képesek téged olyan apró atomjaidra lebontani hogy átvigyenek egy 5 méteres atom biztos beton bunker falon 200 méter mélyről"

Gondold el, semmi értelme nincsen atomjaira bontani, hogy aztán egy kupac atomot amit akár a levegő vagy egy bármilyen olcsó asztali tárgy lebontásával nyerhetünk ( hiszen az is csak atom, ha lebontod, ugyanolyan mint a te tested !) és azt átvinni, majd újra összerakni. Akkor már egyszerűbb az ott fellelhető atomokból összerakni egy testet és a lelkedet átvinni, nem értem hogy ezt miért nem látják be a sokkal fejlettebb civilizációk !

Van egy sokkal nagyobb akadály is ! Nem úgy működik, ahogyan leírtad, mert nem az atomok a legkisebbek, azokat nem tudnak átvinni mert szétesnek, lokális instabilitásuk miatt. Az atomok elemi részecskékből (elektron,proton,neutron) azok pedig mégelemibb kvarkokból és összetartó gluonokból áll. Amiket át kellene vinni azok kvarkok és gluonok. Az a baj, hogy Írrgalmatlan energia kellene egy molekula, de akár már egy sejt mesterséges összeállításához is ha kvarkok az alapanyagok ! Maga a kvark és glüon sokkal kisebb tömegű a proton és neutronban, mivel tömegdeffektus révén az tömege energia formájában mint kötési energia van jelen ( Tömeg-energia ekvivalencia). Ha felszabadúlna, jóval több energia (minimum 100x ) kellene egy proton gyártásához. És még sorolhatnám a technikai és tudományos problémákat holnapig. Nem beszélve arról, hogy sokkal egyszerűbb és olcsóbb megoldások is rejlenek benne.

Ezért kérdezem most is, aki tudja, hogy milyen módszerrel csinálják az idegenek.

Béke veled is 404. Koronázza siker, meismerés és öröm a természet megismerésének kalandjait számodra is. Béke mindenkivel.

Barátsággal

Zoli.

2011. máj. 11. 18:38
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Köszönjük diator :D
2011. máj. 11. 18:46
 10/25 A kérdező kommentje:

Amiket felvetettél, ezek igen távol állnak egymástól

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:55

"Mért az létezik hogy egy lény (Isten) megalkotta a földet és élőlényeket csinált rá a semmiből? Vagy az létezik hogy a semmiből kialakult az evolúció? "

Nem jelntettem ki, hogy Isten alkotta. A fizika eleve materialista. Ez szükségez az elfogulatlansághoz, ennek ellenére összetett folyamatokkal létrejöhetett egy felsőbrendű lény irányításában az világ. Bár a föld az nem közvetlenül, mint Isteni fizikai beavatkozással tőrténhetett, hanem a naprendszerből alakúlt ki. Az evolúció is nem közvetlen beavatkozás, hanem valamiféle program mentén alakulás.

"Hogy létezik az hogy régen olyan piramisokat csináltak amiket a mai szakember se lenne képes megcsinálni?"

Valóban ! A mai ember sem lenne képes annyira mérnöki pontosságú piramisokat építeni ma sem. Ezen nincsen mit csodálkozni, mert el lehet képzelni, hogy létezett olyan földön létrejött civilizáció mely képes volt mondjuk, nagy kapacitású lézerekkel ezeket a mérnöki pontosságú építményeket megépíteni, annak ellenére, hogy jelenleg képtelenek vagyunk megépíteni, azonban mégis nem mond ellent az univerzum ( fizika ) törvényeinek.

"Ennyi erővel én már semmin nem csodálkozok! Valahonnan idejött az élet a földre mert azt nem veszem be hogy a semmiből kialakult."

Éppenséggel egy meteorit hozta magával az élet csíráját, amelyből evolúció útján létrejött a mai ember. Így képzeli el a mai tudomány, viszont nem elképzelhetetlen UFÓ-k általi betelepítés sem, ebben kompromisszimkész vagyok.

Véleményem szerint inkább a Szíriszról származhatunk, éppen a Dogon mítosz miatt. Itt most nem részletezem, de a dogonoknak sok olyan ismerete volt már az őskorban is, amelyeket manapság fedeztek fel az emberek és ezért éppen reális lehet, hogy a Siriuson volt az őshazánk. Az egyiptomi piramisok is ezt mutatják, gyakorlatilag a Síriusi csillagképet másolják le és valószínűleg nem azért mert nagyon kedvelték azt a csillagképet, hanem mert onnan származunk. A Szfinxnél is véltek felfedezni víz nyomaot, melyek szerint sokkal régebbire tehető a keletkezése, bár ezen folynak a viták. Elképzelhető hogy egy Atlantisznak nevezett faj építette valaha őket, akik nem feltétlen ott helyezkedtek el, ahol most gondoljuk.

Bár engem leginkább most 404 elbeszéléseiből a 13-asok érdekelnek leginkább akik a világot irányítják. Vajon ők is Reptiliánok lennének vagy valami más ?

2011. máj. 11. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!