Létezik E. T? :O
Figyelt kérdés
2011. ápr. 23. 16:37
2/28 anonim válasza:
Persze! Az előbb büntettem meg. Már megint eltelefonálta az összes pénzt a kártyámról. Most a sarokban áll.
4/28 anonim válasza:
persze múltkor láttam hogy pókerezett a mikulással meg a jetivel és a húsvéti nyuszival
6/28 anonim válasza:
És IT létezik? Te hiszel benne?
7/28 anonim válasza:
Nem.XD Az csak egy mese.:D Létezhetnek földönkívüliek,de E.T. nem létezik.
8/28 A kérdező kommentje:
xDxDxD..... pedig olyan aranyos lehet!!!!^^
2011. ápr. 23. 21:57
9/28 valakiakitnemismersz válasza:
E.T üzeni ő is aranyosnak tart téged amiért hiszel benne te vagy az egyetlen idióta :)
10/28 anonim válasza:
E.T[már] nem létezik:D
Magyarázat:
Leütöttem egy lapáttal ,megkopasztottam,feldaraboltam a vérét leszűrtem,beletöltöttem egy palacka.A belsőségeit,megfőztem pürésítettem és kenyérre kentem.
Ezután kicsontoztam,és odadtam ,Morcosnak a kutyámnak a csontokat,aki egy ideje furán világít:D.A combját,megfőztem , felapróztam,és currys szósszal,valamint párolt rizzsel elfogyasztottam.A kezeit,pörköltnek,használtam ,és ezt megette az anyósom:D
A fejét bepácoltam,és salátát készítettem belőle.A mellehúsát megpaníroztam,és mint kistemelő a piacon értékesítettem.
Remélem kielégítő választ adtam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!