Létezik E. T? :O
Figyelt kérdés
2011. ápr. 23. 16:37
21/28 anonim válasza:
Kérdezd meg Katy Perryt. Ő már találkozott ETvel egy videó klipben. Nagyot aratott. :D
22/28 A kérdező kommentje:
Ti aztán tudtok válaszokat írni!!!!xDD egyből jobb kedvem lett!:D
2011. máj. 8. 19:15
23/28 anonim válasza:
igen Oltar,biztos poénból tette fel.... vagy csak kíváncsi,hányan ismerjük őt... X'D
(ufósalátás voltam)
25/28 anonim válasza:
Tisztázom a dolgokat. E.T.meghalt (nagyjából 10 perce).Hogy hogyan? Elég egyszerűen:lezuhant a földre és arra gondolt hogy közösülne valakivel.Az a valaki a kínai maffia vezetője volt.Az imént említett ember eladta a piacon.Ott egy szakács vette meg aki E.T. paprikást csinált belőle.Engem is megkínált és egész finom volt.Maradt egy kis lába érdekel? Szívesen megkínállak. :)))))))))))))))))))))))
26/28 anonim válasza:
Az elkészítés az én ötletem volt:P
27/28 A kérdező kommentje:
igen kérek szépen!!!!!!!!!!!!!!:DDDDD XD
2011. máj. 22. 22:05
28/28 anonim válasza:
Na, egyikünk okosabbat ír, mint a másik! :D Volt E.T, Nincs E.T :(( Gonosz Katy Perry elijesztette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!