Létezik E. T? :O
Figyelt kérdés
2011. ápr. 23. 16:37
11/28 Artúr dityü válasza:
Íti nem, de hozzá hasonlókkal találkoztam a hajón.
12/28 anonim válasza:
E.T. már meghalt. Megette Shrek és Fiona még karácsonykor. De minden Húsvétkor visszatér, szóval ha nagyon erősen ákárod, akkor eljön, és hoz neked csokitojást! Csak ne ijedj meg, azt nem szereti...grrr...!
13/28 anonim válasza:
Oltar,nagyon király volt! ;D de a többieknek is elismerésem.
jó kis sztorikat kreáltok,bár tegnap olvastam az újságban,hogy ítí a legújabb hollywoodi kasszasiker forgatása közben hunyt el,mikor is Mici néni kutyája megakadt a torkán tízóraiszünet közben. béke,ítí! :(
14/28 anonim válasza:
Jézusom , mi lett a ufó témakörrel :D
Hát ide már csak nagyon nevetni lehet feljönni sajnos :(
Kérdező ezt gondolom nem gondolod komolyan, ezt a kérdést...
Hát persze hogy létezik, itt ült mellettem csak elment vécére mert túl sok Csokit evet.... Sajnos nem tudja hol a hatáááár !!!!!
15/28 anonim válasza:
Tegnap 19:16-os köszi ,maradt még egy kicsi a saliból kérsz?:D
16/28 A kérdező kommentje:
00:59
persze hogy nem komolyan gondoltam;))
2011. ápr. 28. 21:26
17/28 anonim válasza:
istenem,ezek a válaszok. xDDD amúgy ehhez tudnék mit mondani.:D engem msnre... MSNRE (!!!) felvett E.T X"D ha kell képet is mutatok róla. :'D Tök poén. Tudd magyarul,és a Marsról jött. :D
18/28 anonim válasza:
remélem nem mert ijesztő és ugy néz ki mint eg ynagy darab szar
19/28 anonim válasza:
kösz a kérdést,Oltar! asszem megkóstolom! ;) 19.16-os voltam
20/28 anonim válasza:
Majd küldöm postán:D
Nagy előnye ,hogy nem romlik meg:D
Gondoltuk ,hogy a kérdező poénból tette fel a kérdést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!