Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Létezik hogy a kutyám UFO?

Létezik hogy a kutyám UFO?

Figyelt kérdés
Mostanába kezdett furcsán viselkedni. Amikor benn van a házba mindig ki akar menni ha kint van mindig az eget nézi és ugat. Havonta minimum egyszer elszökik volt már olyan hogy 30km-el arrébb látta az egyik rokonom és utána gond nélkül hazatalál még aznap. Amikor labdázok vele akkor az összes labdát eltünteti nem tudom hova mindig újat veszek fel kutattam már az egész házat és nincsenek sehol. Képes arra, hogy egy héten keresztül nem eszik nem iszik semmit hiába adom neki és még le se fogy. Kezdek félni tőle. Mit csináljak?
2011. márc. 21. 19:42
1 2
 1/12 anonim válasza:

Bocsi hogy ilyen későn válaszolok csak most néztem.

Vigyed el állat orvoshoz

2011. márc. 21. 19:44
 2/12 A kérdező kommentje:
Már elvittem és azt mondta nincsen semmi baja, teljesen egészséges. Az elfelejtettem beleírni, hogy mostanába nem is alszik. Egész éjszaka fenn van és vonyít.
2011. márc. 21. 19:47
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha repül, és nem tudod mi az, akkor UFO, igen.
2011. márc. 21. 20:16
 4/12 anonim válasza:
Hát ez igen érdekes. Szerintem mindketten orvosi esetek vagytok.
2011. márc. 21. 20:18
 5/12 anonim ***** válasza:
Persze...szolitsd ezentul Unidentified Flying Objectnek:))
2011. márc. 21. 20:42
 6/12 anonim ***** válasza:

napi 24 órában figyeled?

Mert ha nem, akkor bizony lemaradsz a napközbeni és éjjeli szundikálásokról.

Gyakran meglóg? megoldja a gondot: máshol eszik, megdézsmálja más kutyák étkét. Nem csak havonta egyszer, hidd el.

Eget nézi? Nem felveti a fejét és szimatol? Mondjuk nőstények után?

Eltűnnek a labdák? Próbáltad már az ásós megoldást a keresésben? Vagy a szomszéd kutyáknál kerested?

haza talál: hát elég jó az ösztönük ehhez,és az a 30 km sem sok.

2011. márc. 21. 22:45
 7/12 anonim ***** válasza:
Amennyiben megharapja a szomszéd Pista bácsit, aki touchdown-t rúg vele, majd a kutya elrepül, és a radarok sem tudják azonosítani, akkor igen. Azonosítatlan repülő tárgy lesz.
2011. márc. 22. 01:05
 8/12 bix ***** válasza:
szerintem inkább szilárd elektrolit kondi. az enyém is egész nap sikít az alaplapomon, alig eszik valamit, és soha nem találom meg hogy melyik mocsok az. jah és ez se alszik...
2011. márc. 22. 07:49
 9/12 anonim válasza:
Szerintem lődd agyon a dögöt mielőtt rátámad a családra.
2011. márc. 22. 16:44
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez jó az előző :DDD!!!, lődd agyon a dögöt, míg rá nem támad a családra :DDDDDD A macskák is 100%-os értékelést adnának erre a válaszra és Whiskast vennének! :DDD
2011. márc. 22. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!