Létezik hogy a kutyám UFO?
Figyelt kérdés
Mostanába kezdett furcsán viselkedni. Amikor benn van a házba mindig ki akar menni ha kint van mindig az eget nézi és ugat. Havonta minimum egyszer elszökik volt már olyan hogy 30km-el arrébb látta az egyik rokonom és utána gond nélkül hazatalál még aznap. Amikor labdázok vele akkor az összes labdát eltünteti nem tudom hova mindig újat veszek fel kutattam már az egész házat és nincsenek sehol. Képes arra, hogy egy héten keresztül nem eszik nem iszik semmit hiába adom neki és még le se fogy. Kezdek félni tőle. Mit csináljak?2011. márc. 21. 19:42
11/12 anonim 

válasza:

ez nem vicces! a kutyának lelke van, nem kell azért agyonlőni.
12/12 anonim válasza:
Aki azt mondta h lőjje le azt a cigányt én szeretném kinyírni^.^:D(Vicc nélkül!!!)
Most sok kutya viselkedik így!
Hamen nem neveled normálisan akkor meg nem lessz csoda h rátámad a családtagokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!