Létezik trillió fényevekről, azonnali materiális távolbahatás?
404 írta ezt :
Miután felvette az első kapocsolatot a Krixkraxokkal (tehát még fizikailag be sem mérték) a meditáció megszakítása után, fizikailag érezte jelenlétüket és a lámpát is leoltották !
"Ijedtemben az agyam reflex szerűen megszakította a beszélgetést, testem magához tért, de még akkor is éreztem mint hogy ha keresett volna engem, mint ha nem akarná hogy abbahagyjam vele a beszélgetést. Már rég felriadtam a meditációból, de még akkor is éreztem hogy keres, és kérte hogy válaszoljak hogy megtaláljon, de nem mertem válaszolni. Én már befejeztem, mégis mondta hogy jön felém, elindult. A szobámban a lámpa vibrálni kezdett, hol világított hol nem, és én nagyon megijedtem. Kiszaladtam a szobámból és kb. egy percen át még utána is éreztem a jelenlétét. Elbújtam mint egy kis nyuszi, s nem válaszoltam és egyszer csak elmúlt, nem szólalt meg már többet. Békén hagyott, leszált rólam."
forrás : http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__1536..
Több mint ezer trillió fényévre van a krixkrax galaxys 404 videója szerint, mégis azonnali materiális távolhatás tőrténe hogyan lehet ez ?
"Én nem akarok beleszólni de a materiális távolba hatás kölcsönös energiával is létrejöhet vagyis ha 404 összeköttetésben volt a földönkívüliekkel és mivel 404 a villany mellett volt, akkor 404 simán okozhatta az áramingadozást az összeköttetés hatására. Egyszerű logika"
Nem. Egyrészt mert akkor még nem volt összeköttetésben velük, hiszen az volt z első kontaktus a krixkraxokkal. Még nem lakúlhatott volna ki materiális csatorna, már ha lenne ilyen. Másrészt pedig nem lehet ekkora távolságból materiális hatás azonnal, a fénynél sebesebben.
"Piramist könnyedén építenénk a mai technikával, aki ezzel ellentmond annak nem lehet sok köze a tudományok világának fizikai részéhez."
Mérnökök szerint a Kheopsz piramist nem tudnánk felépíteni olyan szabályosan mint ahogyan ők tették, a többit igen. A Nagy piramis olyan tökéletesen egyenes hogy azt még most sem tudjuk megcsinálni úgy és időtálló is egyben.
"Én nem vagyok fizikus, de azt nem értem, hogy hogyan létezhetne azonnali materiális távolbahatás trillió fényévekről, mikor az univerzum átmérője csak 92 milliárd fényév?"
Egyrészt ez volt 404 filmjében, másrészt elképzelehtő hogy nem is volt ősrobbanás és akkor pedig sokkal nagyobb a világ.
"Na most az univerzumnak van egy bizonyos nagysága. De az univerzum tágul ezt mindenki tudja. Na most ha az univerzum tágul akkor kell valami amibe tud tágulni. Tehát az univerzumon kívül is van valami másképp nem tudna hova tágulni. Ez azt mutatja hogy az univerzumon túl is van valami amit mi még nem ismerünk nem is tudunk felfogni, és az lehet bármilyen nagy és akár végtelen is."
Az univerzumunk olyan mint egy multidimenziós szappanbuborék és mi a felszínén élünk. Ez a buborék a levegőben tágúlhat sőt, rengeteg buborék van még rajta kívűl. A világ is ilyen.
"3 trillió fényévnyire", "92 milliárd fényév"
A világegyetem hozzávetőleg 15 milliárd fényév átmérőjű. Én a bölcsészettudományi karra járok, de szerintem ez alapműveltség. Ti gondolkodtok egyébként?... Bocsi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!