3/17 anonim válasza:
Hát,szerintem biztos,hogy nem egy GYK-s felhasználó készítette,mert akkor magyarul lenne.
4/17 anonim válasza:
A tartalmára vagy a kinézetére gondolsz? Mert elég ronda.
5/17 anonim válasza:
Ilyet még egy majom is összedob 10 perc alatt :D
6/17 anonim válasza:
"Hitler also kivehette Huymanok using the time travel part. " Ez biztos 404 volt, igényes munka, megírta magyarul majd irány a google translate...
7/17 anonim válasza:
Én csináltam még rég. Már ki akartam törölni de hát végülis nem tettem.
8/17 A kérdező kommentje:
Na akkor elárulnám h én voltam. Azért csináltam, mert azt mondtátok azért nincsenek gujmanok (vagy mi a francok), mert nincsenek benne a googlébe. Most már benne vannak...
2011. júl. 25. 14:11
9/17 anonim válasza:
Egy lótúrót nte csináltad, csak védeni akarod a gypsek királyát 404-et. Vagy te vagy maga 404 személyesen :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!